Daniel Pancu, avertizat de un antrenor cu nume: „Nu are șanse la...

Daniel Pancu, avertizat de un antrenor cu nume: „Nu are șanse la promovare acum”

Daniel Pancu Fotbal Club Rapid
Daniel Pancu la meciul Fotbal Club Rapid - Afumaţi

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Daniel Pancu, avertizat! Marin Barbu (61 de ani), fostul antrenor de la Sepsi, a fost invitat la GSP Live și a detectat principalele probleme pe care le are FC Rapid 1923, echipă care ocupă locul 4 în Liga 2. „Eu de mic am fost rapidist. Deși am jucat la steaua și FC Brașov, eu am ținut cu Rapid. Lui Pancu îi trebuie jucători mult mai puternici la mijlocul terenului. Îi trebuie o infuzie de tineri. Jucătorii străini nu sunt mai buni decât cei din România. Dacă aduci străini, păi adu-i și dă-le un salariu bun ca să fie peste ce e acum la Rapid”, a declarat „Magiun” conform gsp.ro.

Daniel Pancu, sfătuit de Marin Barbu

„Pancu mi se pare un băiat curajos, un băiat care are sânge de antrenor. Cred că antrenorii tineri din ziua de azi nu fac lucrul ăsta, adică să se sfătuiască cu antrenorii mai cu experiență pe care i-a avut. La început de meserie n-ai acea experiență de campionat, trebuie să fii un pic de șulfă, să simți jocul. Eu când am început meseria de antrenor nu era săptămână să nu vorbesc cu Costică Ștefănescu sau cu Halagian. Când eram la Săcele, Costică Ștefănescu era nelipsit de la meciurile noastre. Îmi spunea că echipa trebuie să alerge mai mult, pe unde să mai bag jucători. Sunt lucruri pe care nu le vezi la început de meserie”, a mai declarat Marin Barbu.

Marin Barbu crede că FC Rapid 1923 nu este gata de promovare

„Magiun” Barbu susține că FC Rapid 1923 n-are șanse la promovare în acest moment: „Cine se ocupă de Rapid, trebuie să vadă de la o poștă că echipa nu e pregătită de promovare. Îți trebuie un număr 10 ca Hagi, care să bată o lovitură liberă cum trebuie. Are nevoie de 2-3 fotbaliști cu nume, care au trecut pe la Divizia A. Ca să vină la Divizia B, trebuie să-l onorezi cum trebuie”.