Bravo fetelor! CS Rapid, prima victorie a sezonului la volei feminin!

cs rapid
CS Rapid la volei

Echipa feminină de volei Rapid București a obținut la Sala Polivalentă ”Rapid”, primul succes din Divizia A1. Voleibalistele rapidiste s-au impus magistral în fața puternicei CSM Lugoj cu scorul de 3-2 (22-25, 25-18, 19-25, 25-16, 15-12). Căprioarele au revenit și au întors deși erau conduse cu 2-1 la seturi. Antrenorul Mihai Duță, extrem de încântat după acest succes, a declarat:

”Mă bucur că fetele mi-au infirmat pronosticul. Noi ne gândeam că în primele șase etape ne vom acomoda cu competiția și, având adversare foarte grele, nu vom reuși să ne adjudecăm vreun set. Cred că am pierdut un punct, deoarece, cu puțină atenție, puteam termina partida în patru seturi. Toate fetele au jucat astăzi extraordinar și au reușit o mare victorie pentru club. Le felicit și le mulțumesc”.

Băieții de la CS Rapid au bătut cu 3-0, dar în eșalonul secund

Voleibalistele alb-vișinii au acumulat primele două puncte în ierarhie. În continuarea cuplajului voleibalistic, la masculin, Rapid s-a impus cu 3-0 în Divizia A2, în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat. Numai că succesul fetelor este de o amploare mult mai mare, astfel încât băieții, momentan, sunt în umbră. Pagina de Facebook a celor de la Club Sportiv Rapid reamintește că secția de volei este și rămâne una de tradiție și valoare a clubului feroviar.