VIDEO / 1923.ro la Victory Cup. Capul sus, băieți, rămâneți cei mai buni!

1923.ro
1923.ro

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

1923.ro pare de neoprit. Victorie după victorie la… Victory Cup. Doar că de data asta, lucrurile stau un pic altfel. Ne lipsesc… 56 de goluri! Dintre cele 114 marcate până acum în 20 de meciuri scurse. Ați citit corect. Primii trei golgheteri, Nicolae Vasile, Cristi Blezneac și Romeo Stancu nu pot fi prezenți la returul cu Ultras Team. Echipă ce ne-a bătut cu 3-2 în tur după ce am condus cu 2-0, nu neapărat că a fost formația mai bună, ci mai bine organizată. Momentul răzbunării nu poate, totuși, să fie amânat. Pregătim o mutare de senzație, despre care vom vorbi când se va concretiza. Nici de data asta n-a fost să fie. Chiar și așa, Rizea, Panait, Andrei, Dumitru și Berechet au mare poftă de joc. Nu avem dubii că batem. Costi chiar dă startul recitalului în minutul 3.

Patru minute de coșmar pentru 1923.ro

Un 1-0 de la care plecăm și care arată promițător. Oleg știe cu mingea, e la al doilea meci abia pentru echipă, dar un important plus. La fel și Diniță. Deși cu probleme medicale, nu ezită să fie pe teren. Controlăm mai bine de jumătate de repriză. Până când adversarii egalează. Nu e nimic, calmul pare că încă este menținut de ai noștri.  Egal la pauză. N-ar fi neapărat un rezultat rău, având în vedere că nici Smărăndoiu nu mai poate juca din cauza unei leziuni musculare. Iar dacă Lazio pierde ne ducem chiar la 10 puncte în față. Orice e posibil, evident. Echilibrul persistă, adversarul este încă temător. Avem ocazii bune. Și ei, e drept. Meciul e destul de echilibrat și ne gândim că orice rezultat este posibil. Până în minutul 28. Urmează patru minute de coșmar în care 1923.ro ia fix trei goluri. Fără replică, fără idei.

Rămânem o forță!

Nu se aștepta nimeni la așa ceva. Nervozitatea duce la precipitare și pe urmă, încă o contră, încă un gol al adversarilor. Un neverosimil 1-5, scor cu care băieții nu s-au mai confruntat vreodată în acest campionat. Adversarii sunt în culmea fericirii. Este și normal! Au bătut cea mai bună echipă din liga a 3-a de la Victory Cup. Ivan și Ioniță au fost oamenii care au făcut tot jocul și care au adus un rezultat la care absolut nimeni nu se gândea. Probleme nu ar trebui să fie, fiindcă băieții noștri sunt, de departe, cei mai buni. Însă așa se întâmplă în fotbal. Uneori primești o lecție care aduce perspective mult mai bune. Nu există dubii. 1923.ro rămâne o forță!

VIDEO cu meciul