VIDEO / 1923.ro se menține în top la Victory Cup. Bătaie pentru titlul de golgheter!

1923.ro
1923.ro

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

În numai două zile, 1923.ro a avut două meciuri la Victory Cup. Primul în Cupă, pierdut 1-3. Nu că nu aș fi scris de atunci, dar pur și simplu nu-mi mai aminteam numele echipei adverse. Pădurarii DT cică ar juca în prima ligă și așa e, într-adevăr. Cu toate că asta nu prea s-a văzut, din punct de vedere valoric. După meciul cu ei din tur, am fost arși frumos cu trei suspendări, cu toate că despre comportamentul oamenilor din primul eșalon nu s-a mai discutat măcar. Nu-i nimic, fără resentimente. Cei șase băieți ai noștri care au fost prezenți sâmbătă la Smart Arena pentru retur au oferit dovada așteptându-i mai bine de 30 de minute pe adversari să se urnească. Când stai în Drumul Taberei – pentru că am aflat, după cercetări serioase, că de la asta vine DT – e de înțeles că e mai greu să ajungi în diverse locații, mai ales dacă, ipotetic vorbind, ai petrecut până dimineață într-un local cu mâncare bună din zonă.

Fair-play marca 1923.ro și încă un meci cu 10 goluri

Nu e bai, chiar dacă 10 minute era timpul legal, noi am arătat ce înseamnă 1923.ro. Și ne-am văzut de fotbal. Meciul a fost pierdut și eliminarea din Cupă pecetluită. Ne-o asumăm, felicităm adversarul, chiar dacă el s-a felicitat la final cu o celebrare extrem de efervescentă. E de înțeles, nu de condamnat, pentru că cine a văzut ambele meciuri și-a dat seama că, fără dubii, outsider-ul s-a calificat. Jos pălăria! De aia fotbalul e frumos. Noi mergem înainte, pentru că asta știm, și în campionat ne-am menținut avansul de trei puncte față de Lazio București. Victoria 10-1 cu ADA era previzibilă, având în vedere locul din clasament al adversarului, dar nu puteam merge la sigur. Cu numai o schimbare, dar cu Berechet, Blezneac și Stancu în mare formă, emoțiile au devenit nule. Panait și Smărăndoiu pe fund nu au avut probleme, iar Banu a închis, ca de obicei, poarta.

Gabi Panait, pe urmele lui Costin Lazăr

Victory Cup, prima ediție la care 1923.ro ia parte, ne priește. Chiar și fără Niky Vasile, Daniel Lică, Alex Rizea, Liviu Andrei sau Sebi Nicolescu, câțiva dintre greii echipei, am reușit să producem un fotbal minunat. De altfel mai jos aveți ambele înregistrări, ca să nu existe dubii. Vă rugăm să observați cu atenție și arbitrajul. Nu de alta, dar este o componentă esențială a oricărui sport! La fel cum, trebuie menționat, á la Costin Lazăr, pe care Gabi Panait l-a făcut la 1-0 în meciul cu ADA, când și-a asumat producerea unui corner pe care arbitrul nu-l văzuse. Pare puțin, dar la minifotbal o astfel de lovitură poate fi decisivă. Mai ales în debutul sau finalul meciului. Urmează o săptămână de transferuri în care 1923.ro vă rezervă câteva surprize mișto! Rămâi pe site ca să vezi numai chestii faine!

Până atunci, pentru a justifica un pic și mențiunea din titlu trebuie să vă prezentăm cum arată clasamentul golgheterilor 1923.ro:

  1. Cristi Blezneac – 17 goluri
  2. Nicolae Vasile – 11 goluri
  3. Alex Rizea – 11 goluri
  4. Romeo Stancu – 10 goluri
  5. Costi Berechet – 7 goluri

În mod paradoxal, golgheter absolut este Sebi Nicolescu. Cu toate că nu are decât două goluri date pentru 1923.ro – în, totuși, trei meciuri jucate – el a venit cu o zestre de 16 de la formația precendetă la care a jucat, Urban Team. Așadar, luptă încinsă!

VIDEO cu cele două meciuri jucate la Victory Cup în ultimele zile