Victorie vitală pentru FC Rapid pe caniculă, la Reșița!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

1 septembrie e doar în calendar. La ora 13:30, când FC Rapid are meci la Reșița, e teribil de cald oriunde ai sta. Darămite pe un teren de fotbal… Gazdele par să tolereze mai bine canicula și deschid repede scorul. Nu e semn bun pentru Pancu și ai lui. Misiunea se simplifică puțin, pentru că tocmai marcatorul bănățean ia roșu. Vreo 70 minute de superioritate, în cazul ideal. E bine, dar nu e prea ușor. Cu toate astea, Djurici bagă un duș răcoritor peste inimile înfierbântate de emoție ale vișiniilor și face 1-1. Altfel discutăm la pauză. Pe urmă însă treaba rămâne tot complicată.

Roskopf a adus fericirea pentru FC Rapid

Rapidiștii nu reușesc neam să marcheze. O remiză n-ar fi un capăt de țară. Totuși trei puncte în deplasare ar fi aur și chiar aer curat pe o așa toropeală. Roskopf înțelege cel mai bine, așa că în minutul 88, golul său vine precum o bere rece după o juma’ de oră în care te-a bătut soarele în cap. Un succes de pomină, obținut în condiții cu totul speciale. Care, pentru moment, îi face pe cei de la FC Rapid să se gândească din nou cu toată tăria la Liga 1. Nu ar avea cum să fie altfel!

Iată primul unsprezece folosit de Pancu: Tătaru – Voicu, Mallo, Manole, Oanea – Jorza, Djuric – Sefer, Roskopf, Hlistei – Labeau.