Daniel Pancu, croșeu la primar: „Nu știe când e ofsaid!”

Pancu rapidiştii
Rapidiştii, în frunte cu Daniel Pancu, în curtea şcolii

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul echipei FC Rapid 1923, l-a făcut praf, la conferinţa de presă de vineri, pe primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Politicianul şi oamenii prin care controlează clubul îl pândesc pe Pancu, spun sursele ProSport. Aşteptând un nou pas greşit din partea acestuia pentru a-l putea îndepărta de pe banca tehnică. Pancu este, în acest moment, alături de Florin Manea, ultimul „mohican” care mai are legătură cu adevăratul Rapid, cel falimentat în 2016. Niciunul nu ar fi agreat, spun sursele ProSport, de primarul Tudorache, de Burcă şi avocatul Nicolescu. Dar celor trei le este teamă de suporteri şi ar prefera să-i vadă plecaţi „de bună-voie” pe Pancu şi Manea.

ProSport aruncă bomba

Surse autorizate din cadrul clubului Rapid 1923 au dezvăluit pentru ProSport că, la pauza meciului Rapid – Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, când scorul era 1-1 (oaspeţii au câştigat în final cu 2-1), Dan Tudorache ar fi coborât de la tribuna oficială şi ar fi cerut ca Pancu să fie dat afară. Până la urmă, spiritele s-au mai calmat. Dar Pancu ştie ce se întâmplă şi ce se pregăteşte în spatele său.

Ce a declarat Daniel Pancu

Vineri, fostul internaţional a declarat răspicat că sprijinul primit de la politicieni a fost decisiv pentru ascensiunea FC Rapid 1923 în Liga 2, dar a cerut să fie respectat. Lansând nişte fraze foarte dure la adresa lui Tudorache: „Fără domnul primar, Rapidul nu ar fi fost unde e acum, adică o echipă de Liga 2 cu pretenţii la promovarea în prima ligă. E normal să-şi dorească tot ce-i mai bun pentru această echipă. Dar, din câte ştiu eu, cunoştinţele dumnealui despre fotbal sunt aproape zero. Nu ştiu dacă ştie când e ofsaid. E părintele acestui nou Rapid. Dar legat de analiza strict fotbalistică a mea, accept una oricând. Doar din partea oamenilor calificaţi şi care stau zi de zi cu mine”, a spus Pancu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Argeş. De la Piteşti, din etapa a 7-a a Ligii 2. Programat duminică, de la ora 15.30.

Sursa: ProSport