Oxigen pentru FC Rapid 1923! Calificare în Cupă după 3-0 cu Dunărea Călărași

FC Rapid 1923 - U Cluj
FC Rapid 1923 - U Cluj

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

FC Rapid 1923 s-a calificat mai departe în Cupa României. Echipa lui Daniel Pancu s-a impus clar în fața colegei de ligă, Dunărea Călărași, scor 3-0. Golurile au fost marcate înainte de pauză de Sefer și Mallo. Două dintre transferurile reușite ale vișiniilor din această vară. Pe final, numele pe lista marcatorilor și l-a trecut și Geani Crețu, fotbalist împrumutat de la Dinamo. În turul următor, rapidiștii ar putea evolua împotriva unei echipe din Liga 1. Mai jos vă redăm câteva declarații relevante pe care Daniel Pancu le-a făcut la finalul partidei. De aici reiese clar și ce își dorește antrenorul pe mai departe.

Daniel Pancu a vorbit despre obiectivul din Cupă al FC Rapid 1923

„E o calificare meritată, ce ne dă ocazia, într-o proporţie foarte mare, să jucăm cu o echipă de Liga 1, acesta fiind obiectivul nostru, să vedem exact unde ne aflăm. Dacă ar fi şi un derby de tradiţie al fotbalului românesc, ar fi cu atât mai bine, decât să întâlnim o echipă fără pretenţii din Liga 1. steaua, Dinamo, Craiova, ăștia sunt adversarii noștri”, a declarat Daniel Pancu pentru pagina de Facebook FC Rapid 1923. Echipa pe care Pancone a folosit-o contra călărășenilor este următoarea: Drăghia – Băjan, Iacob, Mallo, Oanea – Jorza, Lazăr – Sefer, Pănoiu, Goge – Labeau.