Campionii FC Argeș – FC Rapid 1923 0-2. Ce mesaje a primit Pancu de la primar

Pancu Tudorache
Daniel Pancu și Dan Tudorache

Test extrem de dificil pentru Daniel Pancu! FC Rapid 1923 a reușit o victorie extrem de importantă în fața unei vecine de clasament, mulțumită golurilor lui Hlistei și Goge. Trei puncte cu care vișiniii ajung pe locul 5. Veștile bune au continuat în acest weekend mulțumită egalurilor UTA – Mioveni și CSM Școlar Reșița – Turris Turnu Măgurele 1-1 care strâng și mai mult clasamentul. Mai interesant de atât, vă redăm mai jos declarațiile lui Daniel Pancu de la finalul meciului. Acesta a vorbit din nou despre poziția sa la echipă, dar și despre relația pe care o are cu primarul Dan Tudorache, cel pe care l-a făcut praf în conferința de presă dinaintea meciului.

Daniel Pancu, glume cu primarul Tudorache

„A fost o victorie meritată, deși încă suntem departe de adevărata valoare a echipei. Am avut parte două zile de un gazon bun la Buftea pentru a ne pregăti. Eu am cerut de la începutul campionatului să am un gazon bun. Dar de-abia acum s-a început procesul pentru îmbunătățirea terenului din Regie. Singurul mesaj pe care l-am trimis astăzi băieților în cabină a fost că putem să pierdem și cu 5-0, dar să ieșim de pe teren zâmbind știind că am făcut tot ce se putea”, a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport, citat de gsp.ro.

Pancu a comentat și declarația primarului Sectorului 1, Daniel Tudorache, care a afirmat că își dorește ca echipa să fie pe primele trei locuri. Cu domnul primar am avut niște discuții în glumă prin mesaje. L-am întrebat «Când numărați până la 3? Acum sau la sfârșitul anului?». Mi-a spus că la final și a pus câteva emoticoane zâmbărețe”, a încheiat Pancone.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!