VIDEO / 27 august, zi istorică! Noul bazin din Giulești a fost inaugurat oficial

Bazin Giulești
Bazin Giulești

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Sărbătoare în Giulești! Echipele de polo de la CS Rapid au testat apa unuia dintre cele mai tari bazine din România! După 30 de ani în care a fost doar o ruină cu Banc Post scris mare pe ea, bazinul Giulești este o bijuterie! Iar pe 27 august 2019, în sfârșit, a fost inaugurat. Deocamdată cu antrenamente, dar ce mai contează asta?! Visul a devenit realitate! Echipa feminina de polo Rapid Bucuresti, campioana nationala si detinatoarea Cupei Romaniei, a inaugurat noul bazin din Giulesti. Antrenamentul de dimineata al fetelor pregatite de antrenorul Eduard Rusu este primul dupa ce arena sportiva a revenit in patrimoniul CS Rapid Bucuresti, de la Compania Nationala de Investitii. O întâietate perfect normală, dacă ținem cont de statutul amintit pe care fetele îl au în acest moment.

Stadionul Giulești, pe urmele bazinului!

Pe urmă, băieții au urmat. În aceeași zi. O echipă care acum nu mai este la gloria din trecut, dar care, măcar, joacă în prima ligă. Sunt momente care vor rămâne în istoria clubului din Giulești. Ne dorim ca lângă această bijuterie cu apă să se ridice, cât mai repede, și stadionul nou pe care îl așteptăm cu atâta nerăbdare. Atunci, alături de sala care arată decent, dar care mai poate fi, totuși, un pic upgradată, complexul sportiv Giulești, va fi unul dintre cele mai frumoase din toată România. Desigur, sentimental, pentru noi este cel mai frumos din lume. Obiectiv vorbind, putem spune doar că are cele mai mari șanse să fie primul din România din punct de vedere al aspectului și facilității. Deocamdată, bazinul arată exemplar. Iar fetele și băieții noștri se bucură din plin de aceste momente!

VIDEO de la primele antrenamente desfășurate în bazinul Giulești

Mai jos aveți și câteva imagini video, oferite de pagina de Facebook Club Sportiv Rapid. Nu de alta, dar acest moment merită și trebuie arhivat integral.