Florin Andone se va bate cu Real Madrid și PSG! Atacantul a semnat cu Galatasaray

Florin Andone
Florin Andone

Florin Andone a semnat cu Galatasaray, în ultima zi de mercato. Anunțul a fost făcut de gruparea Cim Bom, pe contul oficial de Instagram. Turcii plătesc 700.000 de euro pentru împrumutul lui Andone din acest sezon. Aceștia au și o clauză de cumpărare a atacantului de 2.5 milioane de euro. ”Florin Andone i-a spus ”da” lui Galatasaray”, este mesajul scurt al turcilor. Internaționalul român a fost împrumutat de la Brighton & Hove Albion pentru un an. Reamintim că Florin Andone a afirmat ori de câte ori a avut ocazia că echipa favorită din România este Rapid București. Astfel încât nu aveam nici noi cum să tratăm cu indiferență această mutare importantă în cariera sa. Cu toate că a plecat din Anglia, Andone a reușit în debutul sezonului să marcheze un gol pentru britanici.

Selecționerul Cosmin Contra l-a învoit pe Andone (26 de ani) pentru a merge în Turcia să semneze noul contract cu Galatasaray, acolo unde va fi coleg cu Radamel Falcao. „Florin Andone a fost învoit de staff-ul echipei naționale pentru câteva ore, după ce ieri s-a prezentat la reunirea oficială și a efectuat primul antrenament condus de Cosmin Contra înainte de Spania și Malta. Atacantul tricolorilor a efectuat vizita medicală pentru mutarea la Galatasaray, campioana Turciei care evoluează în grupele Ligii Campionilor, sub formă de împrumut de la Brighton. Succes și multe goluri, Florin! Nu uita că până la 16:00, azi, trebuie să fii în cantonament, înapoi de la Istanbul!„, se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal, scrie digisport.ro.

Florin Andone va juca din nou împotriva lui Real Madrid. Dacă în trecut a evoluat în Primera Division, pe vremea când era la Deportivo La Coruna sau Cordoba, acum o va face în grupele Champions League. Acolo unde va întâlni, de asemenea, și Paris Saint Germain.