FC Rapid 1923 – Viitorul Pandurii 1-2. Ce sens au reacțiile astea?

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

FC Rapid 1923 – Viitorul Pandurii 1-2 sună ca naiba. Când te bate acasă o echipa fără perspective, care își schimbă numele de cinci ori pe an și despre care nimeni nu știe din ce oraș este de fapt, e tragicomic. Echipa antrenată de Daniel Pancu a trecut prin această rușine. Numai că nu ar trebui să fie capătul lumii. Suporterii nu mai au răbdare și huiduie, iar Ionuț Voicu, căpitanul, le dă dreptate și spune că, unii jucători nu înțeleg cu adevărat ce înseamnă Rapidul. Placa asta am auzit-o des si chiar i-am fi recunoscători lui Voicu să ne spună el ce înseamnă Rapidul. Nu nouă, ci celor care nu înțeleg. Noi știm perfect.

FC Rapid 1923 trebuie gestionată altfel

Până la urmă, cum poți avea pretenția la unii jucători, aparent transferați pe genunchi, să priceapă asta? La club nu este problemă de înțelegere, ci de valoare. Un lucru extrem de ciudat, dacă ne gândim la bugetul anunțat, dar și la investitorul iminent din septembrie. Chiar, ce lună e asta…? Cu toate astea, o asemenea atitudine colectivă nu va aduce nimic bun pe termen lung, așa că situația nu mai trebuie gândită la cald. Noi garantăm că, dacă suporterii ar umple stadionul meci de meci și ar susține necondiționat echipa, lucrurile s-ar ameliora natural.

Conducerea trebuie să caute soluții

E aproape imposibil să se întâmple asta, normal. Dar măcar factorii de decizie ar putea trece pe primul loc închegarea unei astfel de atmosfere. Poate nu se va promova din prima, dar ce contează? Rapidistul are alte valori, nu…? Până la urmă, o astfel de mentalitate colectivă negativă a stat la temelia falimentului din 2016…