CS Rapid, început cu stângul. Handbalistele s-au izbit de nivelul Ligii Florilor

CS Rapid
CS Rapid

Echipa feminină de handbal Rapid București a debutat în noua ediție a Ligii Naționale. Pe teren propriu, în fața puternicei Corona Brașov. Handbalistele de sub Tâmpa s-au impus cu scorul de 30-20 (14-9), ele conducând tot timpul, scrie pagina de Facebook Club Sportiv Rapid București. Un punct vulnerabil al nostru au fost interii, procentajele scoase de Elena Livrinikj sau Jasna Boljevic fiind nesatisfăcătoare. S-a remarcat în poartă Paula Ungureanu, care a avut 11 parade, dar și Alexandra Trifan, cu cinci goluri din tot atâtea aruncări.

Marcatoarele celor de la CS Rapid

Oaspetele au prezentat o defensivă flexibilă, care a acoperit întregul semicerc, în vreme ce relațiile de joc în cazul nostru mai pot fi îmbunătățite. Golurile rapidiste au fost înscrise astfel: Trifan 5, Boljevic 4, Chirigiu 3, Bazon 2, Ionescu, Ilie, Livrinikj, Dăscălete, Bucă și Carabulea câte unul. La final de joc rapidiștii au vorbit pentru suporteri.

Robert Licu antrenor Rapid: ”Este un prim meci, care ne-a arătat und emai trebuie să lucrăm. Am marcat destul de puține goluri, fapt care mă nemulțumește. De asemenea, am făcut greșeli și în apărare. Cred însă că această echipă are un frumos vititor, iar de la etapă la etapă jocul nostru va crește în volum și în calitate. Sunt și aspecte pozitive în jocul nostru, iar ședințele de pregătire ulterioare se vor concentra tocmai pentru îmbunătățirea aspectelor vulnerabile”.

Ana-Maria Chirgiu s-a întors acasă

Ana-Maria Chirigiu: „Am revenit acasă, la Rapid, acest lucru fiind foarte important pentru mine. Am întâlnit o adversară mobilă și experimentată. Am abordat jocul cu trac, dar cred că valoarea echipei noastre este superioară față de cele arătate astăzi pe parchet”. Aportul publicului rapidist, pentru debutul noii provocări de pe semicercuri, a fost deosebit, motiv pentru care mulțumim suporterilor. Se anunță un sezon dificil, însă sperăm ca fetele să reușească, de această dată, să se salveze de la retrogradare!

CITEȘTE ȘI  ISTORIE | Bucurie rapidistă ca în... 1967! Un trofeu special