BREAKING NEWS / Cristian Săpunaru și-a anunțat retragerea de la echipa națională

Săpunaru
Săpunaru

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Neconvocat de remarcabilul selecționer Cosmin Contra pentru dubla pe care România o joacă în această săptămână în preliminariile EURO 2020, Cristian Săpunaru a decis să spună adio echipei naționale. Nu a făcut-o însă oricum, ci printr-un mesaj extrem de frumos pe care l-a postat pe pagina de Facebook. Și pe care, 1923.ro, vi-l oferă integral. Pentru că așa este cel mai corect și cel mai cinstit. Pe 3 septembrie 2019, România pierde ultimul mare lider. Un fotbalist care, vă vom prezenta suficiente argumente ulterior, este cu mult ca valoare peste mulți fotbaliști supraevaluați de-a lungul vremii. Inclusiv față de selecționerul Contra care nu a câștigat absolut niciun trofeu în cariera de jucător. Bun, revenim la mesajul lui Cristi Săpunaru!

Mesajul lui Cristian Săpunaru

Bună ziua,

Încep prin a spune MULȚUMESC!

A fost cea mai mare mândrie a mea să îmi pot reprezenta țara și, în ultima perioadă, să port pe braț banderola de căpitan al Echipei Naționale, purtată de mari fotbaliști ai României și de oameni care acum sunt un model de urmat în viață!

Mulțumesc tuturor celor care s-au aflat la conducerea Naționalei și la conducerea Federației Române de Fotbal!

Celor care au avut încredere în mine, celor care m-au criticat, pentru că m-au făcut mai ambițios și mai bun.

Tuturor celor care au fost alături de Echipa Națională și nu au încetat să ne încurajeze, indiferent de echipele pe care le susțineau.

Tuturor colegilor cu care am împărțit vestiarul și cu care am reușit să participăm la două Campionate Europene.

Am avut o carieră la care mulți visează și sunt mândru de ce am realizat. Dar a venit timpul să mă retrag de la Echipa Națională a României și să las locul celor tineri și dornici de performanță!

Vă mulțumesc și sper din tot sufletul ca Echipa Națională să se califice la Campionatul European din 2020!

Hai România!

Cristian Ionuț Săpunaru