Meci cu șase goluri date de FC Rapid! Câte crezi că ia echipa lui Dragnea?

Surpriză
Surpriză

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

FC Rapid a decis să joace un amical la Berceni, cu echipa locală, după ce între meciurile din campionat a intervenit o pauză de 10 zile, din cauza programării marți, 20 august, a meciului de la Turnu Măgurele, cu Turris. Amicalul, cum era de așteptat, a fost un galop de sănătate. Băieții lui Daniel Pancu s-au impus cu 6-0 prin golurile marcate de Goge, Roskopf, Djurici, Hlistei, Drăghiceanu și Sefer. Nicio emoție. Marți, 20 august, meciul din deplasare are loc de la ora 19:30.

FC Rapid caută revanșa cu Turris

Sigur, la Măgurele, în fața echipei lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, povestea va fi alta. Mai ales că formația teleormăneană este una dintre cele trei cu maximum de puncte după primele două etape. În plus, nu are gol primit. Totuși, vișiniii ar trebui să se impună categoric. Mai ales că în sezonul trecut, Turris Turnu Măgurele a învins FC Rapid cu 2-0 în Cupa României. Așadar, 1923.ro pariază pe un meci în care rapidiștii vor avea mare poftă de gol!