Calificare cu emoții pentru FC Rapid! Golurile au venit după pauză

Fotbal Club Rapid Regie România
Fotbal Club Rapid susţinută de suporteri în Regie, cei mai tari din România

Calificare pentru FC Rapid! Echipa lui Daniel Pancu merge în Cupa României mai departe după ce se impune cu 2-1 în fața celor de la Daco-Getica. Giuleștenii s-au văzut conduși la pauză cu 1-0, dar au reușit să revină în partea a doua a meciului. Vinovați? Jorza și Roskopf care au marcat două goluri care au rolul să aducă ceva liniște în Regie măcar până în weekend. Atunci, vișiniii o vor întâlni pe CSM Școlar Reșița. Echipă care în clasament are același număr de puncte, șapte. Și care se anunță un adversar tare.

Urmează CSM Școlar Reșița – FC Rapid

Trebuie reamintit că după patru etape, FC Rapid este pe locul 6, la cinci puncte în spatele echipelor de pe locurile promovabile direct. CSM Gloria Buzău și Turris Turnu Măgurele au fiecare maximum de puncte după jocurile scurse până acum. În plus, ele par cele mai în formă echipe. Mai mult, teleormănenii lui Valentin Dragnea i-au învins pe rapidiști cu scorul de 3-1 într-o partidă pe care au dominat-o de la un capăt la altul. Rămâneți pe 1923.ro pentru a afla toate detaliile legate de liga a doua.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

FC Rapid a eliminat-o pe Daco-Getica și în sezonul trecut din Cupa României. Pentru ca apoi să fie învinsă de Turris Turnu Măgurele cu scorul de 2-0

CITEȘTE ȘI  România și-a revenit la Olimpiadă: 0-4 cu imensa Coreea de Sud. Urmează măcelul cu Noua Zeelandă