Incredibil! Mircea Lucescu, în vestiarul fcsb! Află motivele

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, foarte ataşat de Rapid

Mircea Lucescu a venit la stadionul din Giurgiu, pentru a asista la fcsb – Mlada Boleslav. Tehnicianul a mers în vestiarul roş-albaştrilor, pentru a-i motiva înainte de meci. Relaţiile dintre Becali şi Lucescu sunt excelente, latifundiarul propunându-i chiar antrenorului să vină alături de el, la fcsb. Deocamdată nu se pune problema de aşa ceva, însă „Il Luce” a răspuns „prezent” când patronul vicecampioanei l-a rugat să vorbească cu jucătorii, înainte de meciul cu Mlada, scrie digisport.ro.

Mircea Lucescu a fost consultat și pentru un transfer

Fotbaliştii roş-albaştrilor sunt cu moralul la pământ, după seria de rezultate din ultimul timp. Și după demisia lui Andone. Astfel, reputatul tehnician a încercat să îi îmbărbăteze şi să îi monteze înaintea unui meci capital. Patronul de la fcsb vrea să aducă un fundaş central cu carte de vizită pentru a scăpa de problemele din defensivă. Este vorba de Yevhen Khacheridi. Un internaţional ucrainian cu peste 50 de selecţii în prima reprezentativă, care vine din postura de jucător liber.

Gigi Becali a dezvăluit că jucătorul i-a fost propus de un impresar şi a decis să-l aducă la sfatul lui Mircea Lucescu. Detalii despre această mutare găsiți tot pe Digi Sport. După ce veți citi, vă va bufni râsul… Rămâneți pe 1923.ro pentru că aici veți afla detalii și despre umilințele fcsb.