Cutremur în Regie! Pancu a anunțat care sunt cei cinci de care nu mai e nevoie

Daniel Pancu ProSport
ProSport scrie despre vestile bune primite de Daniel Pancu

Anunțata remaniere de lot la FC Rapid va avea loc, iar o serie de fotbaliști au fost chemați la negocieri pentru reziliere. Daniel Pancu anunța recent că vor fi cinci fotbaliști care vor pleca și pare că a hotărât la cine anume să renunțe. Astfel, ziaruldesport.ro a intrat în posesia unei liste scurte. Din care fac parte și nume surprinzătoare.

Ei nu mai sunt doriți de Daniel Pancu la echipă

1. Ștefan Ciuculescu, 26 ani, portar. E din vara lui 2017 la club, a apărat recent la Rapid 2, în liga a patra. A prins cele două promovări consecutive ale noului proiect, dar a ajuns abia a treia sau a patra opțiune pentru postul său în ochii lui Pancu.

2. Alexandru Iacob, 30 ani, fundaș central. A venit din toamna lui 2017 la club. A contribuit serios la cele două promovări, dar a pierdut echipa în dauna cuplului Mallo – Manole.

3. Alin Demici, 19 ani, fundaș stânga – de anul trecut la club, a început ca titular sezonul, dar mai ales prestația slabă din meciul cu Turris l-a adus pe lista neagră.

4. George Tudoran, 22 ani, extremă dreapta – a semnat în iarna trecută cu Rapidul, club pentru care a mai evoluat în trecut, dar nu a jucat niciun meci în acest sezon, deși nu era accidentat.

5. Marian Vlada, 29 ani, atacant – poate cel mai surprinzător nume de pe listă, având în vedere că și-a prelungit recent contractul, dar și că a marcat în acest debut de campionat. Vlada a contribuit masiv la cele două promovări, prin golurile sale și era unul dintre idolii tribunei giuleștene. Se pare că Pancu va merge pe mâna jucătorilor noi din atac, Roskopf, Labeau și Dodoi.

CITEȘTE ȘI  Victor Angelescu, prima reacție despre cea mai recentă situație de la ProRapid

Cei cinci jucători vor negocia rezilierea cu Victor Angelescu și Ovidiu Burcă. Rămâne de văzut dacă vor veni și înlocuitori pe măsura acestora, mai toți fotbaliști cu experiență. Mai ales că întreaga campanie de transferuri a fost modestă.

Sursa: ziaruldesport.ro