AFC Rapid pregătește noul sezon de liga 4. Echipa a jucat două amicale

Rapid
AFC Rapid a pierdut cu Victoria

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Pe stadionul Cernica, AFC Rapid a disputat al doilea meci amical al sezonului în compania nou promovatei în liga a 4-a, AS Sportivii. În primul meci amical AFC Brănești – AFC Rapid a fost 0-3 (0-2). Pe parcursul meciului din acest weekend, antrenorul Mihai Raicu a folosit tot lotul de 22 jucători. Unicul gol al vișiniilor a fost marcat de Boboaca, născut în 2002. De altfel, echipa prezidată de Horia Manoliu va folosi și în acest sezon aproximativ aceeași jucători din a doua jumătate a stagiunii precedente. Majoritatea născuți după anul 2000. Conform informațiilor 1923.ro, AFC Rapid s-a încris deja în sezonul de liga a 4-a București. Despre care nu se știe însă deocamdată când va începe.

AFC Rapid încă nu își cunoaște toți adversarii

În mod normal, acesta ar trebui să pornească la drum în ultima săptămână din luna august. Numai că, momentan, numărul echipelor participante nu este definitivat, astfel încât lucrurile sunt neclare. Cert este că, în mod firesc, pe listă vor fi ACS Rapid FNG, Carmen, Progresul 2005, CS FC Dinamo, csa steaua sau Bucharest United. Tot de pe 1923.ro veți afla toate detaliile legate și de acest sezon epocal ce se anunță a fi în diviziile bucureștene. Un lucru e sigur, pentru AFC Rapid nu va fi deloc ușor.