ACS Rapid FNG continuă meciurile de pregătire cu rezultate interesante

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Ca și AFC Rapid, ACS Rapid FNG pregătește startul ligii a 4-a București. După ce în primul amical al perioadei a cedat cu 2-4 la Brașov, în fața echipei Steagu Roșu, din liga a 3-a, formația susținută de băieții de la T2 și-a mai trecut două partide în palmares. Frumoșii Nebuni au pierdut greu, 2-3 cu Bucharest United, echipă cu pretenții la promovarea în liga a 3-a. În condițiile în care vișiniii au condus cu 2-1 până pe final. Ulterior, Rapid FNG a trecut și o victorie la castif. Este vorba despre un succes cu 3-0 în fața lui Metaloglobus II. Satelit al divizionarei secunde care s-a numărat printre cele mai slabe echipe în stagiunea precedentă de liga a 4-a București. Chiar și așa, acest succes este mai mult decât bine venit.

Primele transferuri pentru ACS Rapid FNG

În altă ordine de idei, prin intermediul paginii de Facebook, rapidiștii au anunțat și primele transferuri definitivate. Este vorba despre Georgel Ercan Sima, Alexandru Crăciun, Vasile ALexandru Gâdea, Adrian Munteanu, Niculae Cosmescu, Alexandru Papiu. Multe nume, să vedem și calitatea lor! Pe 1923.ro veți afla și următoarele vești despre partidele de verifciare, dar și despre campania de transferuri pe care ACS Rapid FNG le desfășoară în această perioadă.