ACS Rapid FNG și AFC Rapid intră în scenă în acest final de săptămână

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

UPDATE / Meciul CS Victoria – ACS Rapid FNG și-a schimbat data și ora de disputare! Partida va avea loc sâmbătă, 24 august, de la ora 18. La aceeași oră cu meciul FC Rapid – ASU Poli Timișoara! Meciul se va juca pe terenul Coresi, nu pe Aversa cum fusese programat inițial.


ACS Rapid FNG va debuta în liga 4 pe terenul celor de la CS Victoria. Acolo unde va juca vineri, 23 august, de la ora 18. Va fi primul meci în al patrulea eșalon bucureștean pentru formația susținută de băieții de la T2. În aceiași perioadă, AFC Rapid va avea un meci infernal de greu cu csa steaua. Partida va avea loc pe terenul din complexul sportiv „Ion Țiriac” sâmbătă, de la ora 13. Cele două echipe vor juca în acest sezon și în meci direct. Tot sâmbătă, așa cum deja am scris, va avea meci și echipa lui Daniel Pancu, FC Rapid. Însă în liga a 2-a. Echipa secundă a echipei susținute de primăria sectorului 1 va evolua împotriva celor de la CS FC Dinamo.

Rapid Frumoșii Nebuni confirmă că va juca pe Electromagnetica

În altă ordine de idei, cei de la ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului au confirmat oficial ceea ce 1923.ro dezvăluise în premieră. Anume că vor juca meciurile din acest sezon, considerate pe propriul teren, pe terenul Electromagnetica. Arena de pe strada Veseliei, din Rahova, unde în trecut evolua echipa secundă a Rapidului. Ce vremuri…!  Până atunci, pe site-ul suporterilor rapidiști de pretutindeni vor continua să apară materiale despre tot ceea ce formează spirittul rapidist!