TRANSFER / Încă o mutare la Fotbal Club Rapid după ce Pancu a semnat până în 2022

Pancu
Pancu

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

La doar câteva zile după ce Daniel Pancu a semnat până în 2022 cu Fotbal Club Rapid, la echipă a mai venit un om important. Este un transfer mai neconvențional, în sensul că vorbim despre un antrenor de copii și juniori. În dorinţa de a creşte nivelul, Centrul de Performanță Rapid București l-a cooptat şi pe fostul fotbalist Adrian Matei. Jucător la Rapid în două perioade, 1986-1988, moment al debutului său în divizia A şi 1994-1996, Matei se va ocupa din postura de antrenor de pregătirea grupei 2005, scrie pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Daniel Pancu și prima reacție după ce a semnat noul contract

Reamintim că pe 15 iulie 2019, Daniel Pancu a semnat cu clubul vișiniu până în 2022. Mai jos vă redăm știrea prezentată pe site-ul oficial al clubului, dar și declarația lui Daniel Pancu.

Rapid și-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai iubiți giuleșteni din istoria clubului. După ce a semnat cu Daniel Pancu un contract valabil pentru următorii trei ani. Astfel că angajamentul său va expira în vara lui 2022. „Acum că am semnat pe trei ani sunt sigur că voi duce Rapid în topul fotbalului românesc”, a spus Pancone după semnarea noului contract. Daniel Pancu (41 de ani) a sosit la Rapid în 1997, evoluând în mai multe rânduri pentru echipa noastră. Pentru care a înscris peste 100 de goluri. Pancone a devenit antrenorul principal al Rapidului în sezonul trecut. Cu care a promovat în liga secundă, după ce a câștigat detașat seria a II-a din Liga 3, debutând pe banca giuleșteană în etapa a VII-a, cu o victorie, 2-1, împotriva Medgidiei.

Rămâi pe 1923.ro pentru a afla ce mutări va mai face echipa care joacă acum în Regie în această vară. În mod cert este de așteptat să mai apară surprize cel puțin interesante. În special când este vorba despre jucători. Fiindcă mai este nevoie de cel puțin un fundaș central.