OFICIAL / S-a obținut autorizația de construcție pentru Giulești!!!

Giulești
Giulești

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pas imens pentru Giulești! Pagina de Facebook a Companiei Naționale de Investiții a făcut un anunț uriaș. Acela că primăria Sectorului 6, pe suprafața căreia se află acesta, a eliberat autotizația de construcție pentru arena de lângă Podul Grant. Practic, de acum, s-a dat undă verde pentru ridicarea noului stadion. Mai mult, în articol vă redăm și două fotografii recente cu stadiul lucrărilor.

Avem Giulești nou la EURO 2020?

Nu ne putem pronunța incă dacă stadionul va fi gata pentru EURO 2020, însă în mod sigur noi ar trebui să ne bucurăm de el la finalul anului viitor. Firește, dacă nu mai apare vreo treabă românească… Noi însă sperăm ca lucrurile să se mențină pe un făgaș normal, iar lucrările să avanseze conform planului. Reamintim că față de vechiul stadion care avea o capacitate de 19.100 de locuri, acesta va avea numai în jur de 14 mii.

Totusi, asta nu ar trebui să fie o problemă pentru că din 2007 arena de lângă Podul Grant și-a închis peluza sud, dar și o parte a tribunei a doua. Așa că oricum capacitatea sa inițială nu a mai fost atinsă vreodată în ultimii 12 ani.

Giulești
Giulești

1936 este anul în care stadionul Giulești a fost inaugurat fizic. Oficial, el a fost inaugurat în 1939!