INFO / Totul despre meciul în care Fotbal Club Rapid își prezintă lotul

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

Fotbal Club Rapid – Hapoel Haifa este meciul amical în care vișiniii își vor prezenta achizițiile. După șapte victorii din șapte în amicalele din această vară, o a opta ar fi cu adevărat cireașa de pe tort. Meciul se va juca luni, 22 iulie, de la ora 18:00, pe terenul din Regie. Acolo unde formația susținută de Primăria Sectorului 1 va juca absolut toate meciurile considerate acasă până în momentul în care stadionul Giulești va fi reconstruit.

Prețurile biletelor la meciul Fotbal Club Rapid – Hapoel Haifa

  • peluza 2 – 5 lei
  • tribuna 2 – 10 lei
  • tribuna 1 – 10 lei

Acestea pot fi achiziționate de aici. Trebuie menționat că până la data meciului, echipa lui Daniel Pancu ar mai putea face cel puțin un transfer. Mai ales că fundașul Yvan Erichot se află deja în probe de ceva timp în tricoul echipei vișinii. Rămâne de văzut dacă acesta l-a convins pe antrenor sau dacă se va opta pentru altă mutare.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Urmează două meciuri pe propriul teren pentru vișinii

Rapidiștii urmează să debuteze în sezonul ligii a doua pe 3 august , tot în Regie, împotriva celor de la SSC Farul Constanța. Interesant este că și peste o săptămână, tot pe propriul teren vor juca. De această dată contra retrogradatei Concordia Chiajna. Ora disputării fiecărui meci, dar și data exactă – este posibil să se joace duminică – vor fi anunțate curând. Motiv pentru care să rămâneți zilnic pe 1923.ro.

CITEȘTE ȘI  SONDAJ | Care e starea ta de spirit?