NEWS ALERT / SR Brașov – ACS Rapid FNG. Totul despre un meci special

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Un meci cu totul special va avea loc în această săptămână. Este vorba despre unul în care este implicat ACS Rapid FNG. Evenimentul a  fost anunțat pe larg de site-ul srbrasov.ro. De aceea vă invităm să parcurgeți rândurile de mai jos pentru a afla absolut toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua parte la acest eveniment cu adevărat deosebit.

Comunicat SR Brașov

Duminică, pe 14 iulie, stadionul „Silviu Ploeşteanu” va găzdui de la ora 18:00 meciul test SR Braşov – Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului. În care aniversăm depotrivă doi ani de la startul proiectului #SteagulRenaşte. 80 de ani de la debutul Steagului în competiţiile oficiale, şi unitatea dintre echipă şi comunitate. Suporterii vor lansa în teren, după marcarea primului gol, jucării de pluş. La porţile de acces din strada Mihai Viteazul şi la Poarta Mare din strada Stadionului se vor colecta pachete. Cu rechizite, haine şi alte jucării pentru copiii defavorizaţi ai oraşului.

Prețuri bilete la meciul SR Brașov – ACS Rapid FNG

Fiecare spectator care aduce haine, rechizite sau jucării va putea intra cu încă o persoană pe acelaşi bilet. Preţurile tichetelor încep de la 15 lei (la T2 şi T1, gratuit pentru copiii sub 14 ani însoţiţi de un adult) şi ajung la 50 de lei la Fotolii. Detalii despre comercializarea biletelor vor urma. Echipa suporterilor rapidişti din T2-ul giuleştean a promovat în această vară în Liga a 4-a. Câştigând Seria a 2-a a Ligii a 5-a Bucureşti cu nouă puncte avans. Alb-vişiniii au câştigat 16 din cele 18 meciuri disputate, pierzând doar unul. Au marcat 72 de goluri şi încasat 16. În viitoarea ediţie a Ligii a 4-a Bucureşti giuleştenii vor avea un sezon de foc, steaua şi Carmen fiind doar doi dintre adversarii care ţintesc promovarea (n.r. – am putea adăuga CS  Dinamo și AFC Rapid).

„Stegarii” ţintesc prima victorie a verii la intarea în linie dreaptă a pregătirilor pentru noul sezon competiţional.

Pe 14 iulie suntem un oraş, o echipă!