TRANSFER / Rapid a dat lovitura! Are finala Ligii Campionilor în CV!

CS Rapid
Medalii pentru CS Rapid

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Paula Ungurwanu, în vârstă de 39 de ani, a semnat cu CS Rapid București. Titrata portăriță a acceptat provocarea noului proiect din Giulești și este primul transfer anunțat pentru Liga Națională. Paula Ungureanu nu are nevoie de nicio prezentare. Ea este de 7 ori campioană națională și de cinci ori câștigătoare a Cupei României. Mai are în palmares trei Supercupe Ale României, titlul și Cupa în Croația, precum și două eventuri (campionat-Cupă) în Austria.

Paula Ungureanu a jucat finala CM si a Ligii Campionilor

În 2010 a jucat finala Ligii Campionilor. Ca echipe de club, în traiectoria sa sportivă sunt înscrise Rulmentul Brașov, Remin Deva, Hypo Niederostereich, Dunaferr, Podravka Koprivnica, Oltchim Rm. Vâlcea, HCM Baia Mare și CSM București. Paula Ungureanu are 163 de selecții și două goluri marcate la echipa națională. Cu tricolorul pe piept, ea a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005, precum și pe cea de bronz la Mondialul din 2015. Un alt reper în palmares este medalia de bronz la Campionatul European din 2010.

Distincții individuale importante pentru noul transfer făcut de Rapid

Un transfer de nota 20! Paula Ungureanu a fost desemnată de două ori cea mai bună handbalistă română și de două ori cea mai bună portăriță din România, comform site-ului clubulrapid.ro.