PORTRET / Cristian Blezneac, golgheterul 1923.ro la Victory Cup

Cristian Blezneac 1923.ro
Cristian Blezneac 1923.ro

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

1923.ro este în continuare lider în Liga 3A, după patru etape. În ciuda înfrângerii din ultima etapă, numărul imens de goluri marcate ne-a păstrat prima poziție din Victory Cup. De aia, după ce vi l-am prezentat pe Romeo Stancu, chiar dacă el oricum nu mai avea nevoie de vreo prezentare, vă propunem portretul golgheterului de la 1923.ro, Cristi Blezneac. Din 23 de goluri, șapte sunt ale lui. Romeo Stancu este pe 2, cu trei. Ca să vă faceți o impresie clară a impactului pe care mijlocașul și l-a lăsat asupra echipei. Produs al celor de la Rapid, Cristi a evoluat la grupa 1995-1996, antrenată de Adrian Dumitru. Acolo unde a fost coleg cu alți jucători de mare perspectivă, pe care vi i-am prezentat în trecut.

Cristi Blezneac, membru al unei generații foarte talentate

Costi Berechet, Răzvan Petre, Andrei Stamate, George Săveanu, Marius Pilă, Daniel Burcea ori Mihai Mihalache. Pentru a vă reaminti doar câteva nume care au figurat pe 1923.ro. Acum este despre Cristi Blezneac. Din păcate, după perioada junioratului, nu a reușit să se impună la vreo echipă în diviziile superioare. Cu toate acestea, a făcut parte din proiectul Mișcarea CFR, echipă care după ce a promovat din liga a 5-a în a 4-a bucureșteană a ieșit diin peisaj. Cristi și-a dat seama că fotbalul românesc este din ce în ce mai puțin ofertant, așa că s-a dedicat altor proiecte, mai constructive. Firește, nu a părăsit sportul definitiv nici un moment. Fitness-ul este unul dintre hobby-urile sale și mișcarea în general. Motiv pentru care se mișcă excelent pe terenul de fotbal, pentru 1923.ro.

Golgheter al 1923.ro, golgheter al campionatului!

Chiar dacă vorbim de un teren redus, unde se joacă șase la șase. Blezneac pare să nu obosească nicicând. Determinarea și dorința de a epata prin execuțiile care l-au consacrat pe vremea junioratului sunt două puncte extrem de puternice ale sale. De altfel asta s-a văzut mereu și pe teren. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, fiindcă mai jos vă redăm niște imagini relevante. Cu goluri, evident. Așteptăm de la Blezneac tot mai multe goluri pentru 1923.ro. Și, dacă se poate titlul de golgheter al Ligii a 3A. Pentru că, în mod cert, este unul dintre cei mai buni fotbaliști prezenți în loturile celor 12 echipe care compun seria despre care am pomenit mai sus!