NEWS ALERT / Rapid și-a aflat programul pentru noul sezon! Bonus: transfer de top

Rapid
Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Urmează o stagiune specială pentru Rapid. Mai ales că echipa vine după o nouă promovare mult așteptată în cel dintâi eșalon. În plus, Federația Română de Handbal a publicat programul turului din Liga Națională de Handbal Feminin – Liga Florilor, notează clubulrapid.ro. Competiția va începe în 31 august, iar handbalistele de la Rapid București vor juca în primele două etape pe teren propriu. Sperăm ca acest sezon să fie unul de bun augur pentru ecchipa noastră și să nu mai avem emoții cu retrogradarea. Mai jos, adversarele și programul complet al sezonului.

Programul turului pentru Rapid în Liga Florilor

Cauti ceva anume? Scrie mai jos ce, iar apoi apasa lupa!

Et.1: ASC Corona Brașov (a)
Et.2: Gloria Bistrița (a)
Et.3: HC Zalău (d)
Et.4: SCM Gloria Buzău (a)
Et.5: Minaur Baia Mare (d)
Et.6: AHCM Unirea Slobozia (a)
Et.7: SCM Râmnicu Vâlcea (d)
Et.8: HC Dunărea Brăila (a)
Et.9: CSM Slatina (d)
Et.10: Măgura Cisnădie (a)
Et.11: ”U” Cluj (d)
Et.12: CSM București (a)
Et.13: SCM Craiova (d)

Transfer de top pentru echipa de lângă Podul Grant

Mai mult, după Paula Ungureanu, echipa feminină de handbal Rapid București bifează un al doilea transfer de marcă. Elena Livrnikj (foto), ultima dată legitimată la CSU Danubius Galați, a semnat cu Rapid. Elena Livrinikj este o excepțională aruncătoare de la distanță, ea putând evolua pe post de centru sau inter stânga. În vârstă de 24 de ani, ea măsoară 1,81 metri și a fost convocată la naționala țării sale natale, Macedonia de Nord. Elena Livrinikj a jucat la Metalurg Skopje și, din 2016, la CSU Danubius Galați. Elena Livrinikj a jucat împotriva Rapidului, în tricoul fostei sale echipe, în campionat și în Cupa României, rămânând impresionată de atmosfera pe care a văzut-o la Sala Polivalentă ”Rapid”.