NEWS ALERT / Giuleștenii și-au asigurat golgheterul, dar au probleme cu alt „greu”

Hlistei rapid giuleștenii
Hlistei, unul dintre giuleștenii de bază

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Fotbal Club Rapid a reușit să obțină semnătura golgheterului Marian Vlada pentru încă un sezon. Contractul lui Marian Vlada cu giuleștenii urma să se încheie în această vară. Însă jucătorul ce a marcat 23 de goluri în sezonul trecut a prelungit cu încă un an. Până în vara lui 2020, scrie site-ul oficial al clubului. Rapidist de mic, crescut în galeria giuleșteană, Vlada are un bilanț excelent în cele 18 luni petrecute la Fotbal Club Rapid. 51 de goluri marcate în 50 de meciuri. În continuare puteți citi ce a declarat atacantul. Imediat după ce a lăsat pixul jos din mâna, în timp ce pasta se usca pe partea de jos a noului contract.

Marian Vlada, încântat că  a prelungit cu giuleștenii

„Pentru mine, fiecare meci jucat în tricoul clubului pe care îl iubesc de mic este ceva fantastic, astfel că sunt extrem de bucuros să mai joc aici încă un an. Îmi doresc enorm să ajung cu Rapid în prima ligă, mai ales că am venit aici când echipa era în liga patra, și mă bucur că voi avea ocazia de a trăi împreună cu suporterii rapidiști frumusețea unor meciuri cu adversari de tradiție”, a spus Marian Vlada la semnarea noului contract cu giuleștenii, conform sursei citate mai sus.

Dificultăți cu Cătălin Hlistei

Din păcate, există probleme cu Cătălin Hlistei. Clubul Atletico, cu care Hlistei a avut contract după plecarea de la UTA, contestă legitimarea fotbalistului la cluburile Sportul Snagov și Rapid. Mai mult, se solicită revenirea lui la gruparea mamă. Rămâne de văzut ce șanse de câștig există. Sau dacă Bogdan Apostu, impresarul arădeanului, se va înțelege, până la urmă, amiabil cu „alb-vișiniii” în așa fel încât Cătălin Hlistei să aibă din nou liber spre Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc. Dar, antenele „oficialilor” utiștilor sunt întinse spre alte zări, scrie sportarad.ro. În mod cert 1923.ro vă va informa de îndată ce giuleștenii vor rezolva în orice fel situația mijlocașului. Unul dintre cei mai buni oameni din liga a 3-a.