Ce nenorocire! Jose Antonio Reyes a murit într-un accident cumplit

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Fotbalistul Jose Antonio Reyes a murit într-un accident de circulație la vârsta de 35 de ani, anunță sevilla.abc.es. Postul spaniol Antena 3 a publicat prima imagine cu ce a mai rămas din mașina condusă de Reyes. O imagine șocantă.

15593986719997

Reyes se întorcea de la antrenament

Tragedia s-a produs în timp ce fotbalistul se întorcea acasă de la un antrenament. Reyes se afla în mașină alături de alte două persoane. Una dintre acestea, Jonathan Reyes, care era verișorul fotbalistului, a murit în urma impactului. Juan Manuel Calderon, a doua persoană care se afla în mașină, era un alt verișor al lui Reyes. Potrivit Marca, acesta a ajuns în stare gravă la spital, cu 60% arsuri pe suprafața corupului. Jose Antonio Reyes a pierdut control autovehiculului, care a ieșit de pe carosabil și a luat foc.

Sevilla a confirmat imediat nenorocirea

Clubul de fotbal Sevilla a confirmat informația: „Nu puteam da o veste mai proastă. Jose Antonio Reyes a murit într-un accident de circulație. Odihnește-te în pace!”.  Accidentul a avut loc pe autostrada A-376, care face legătura dintre orașul natal al lui Reyes, Utrera, și Sevilla. Autoturismul fotbalistului a părăsit carosabilul la ora 11:40, ora locală, și a luat foc. Imaginea poate fi observată mai sus.

Sursa: gsp.ro