INFO / Fotbal Club Rapid, program de vară și meciuri amicale tari

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Fotbal Club Rapid se pregătește pentru noul sezon al ligii secunde, cu două cantonamente, ce se vor desfășura în luna Iulie. Dintre acestea, unul va fi în Turcia, în perioada 8-18 Iulie, în localitatea Bolu, iar cel de-al doilea la Poiana Brașov. Între 30 iunie și 5 iulie, scrie pagina de Facebook a clubului.

Fotbal Club Rapid și adversarii din Turcia

În Turcia, Fotbal Club Rapid va disputa cel puțin trei meciuri amicale. Primele două au fost deja stabilite și vor avea loc în fața echipelor de primă ligă turcească. Este vorba despre Malatyaspor și Sivasspor. Cireașa de pe tort, până în acest moment, este însă un amical cu Hapoel Haifa. Echipă de prestigiu din Israel, cu care giulestenii vor juca pe 22 iulie, în Regie, de la ora 18.

Reunirea are loc pe 17 iunie

Reunirea oficială va avea loc pe 17 Iunie, când sub comanda lui Daniel Pancu lotul va efectua primul antrenament al noului sezon, reunire la care vor participa și numele noi de până acum, Matias Roskopf, George Tudoran și Gabriel Dodoi. Până la plecarea în primul cantonament, Fotbal Club Rapid va susține două meciuri de verificare, cu adversari din România. Rămâneți pe 1923.ro ca să aflați detalii următoare. Inclusiv legate de viitoare transferuri.