INFO / Încă trei meciuri amicale pentru Fotbal Club Rapid. Mari surprize!

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Fotbal Club Rapid va disputa trei meciuri amicale până la plecarea în cantonamentul de la Cheile Grădiștei, de pe 30 iunie. Dacă adversarul de pe 22 iunie nu este încă stabilit, pe 29 Iunie, vișiniii se vor deplasa la Chiajna. Acolo unde vor juca un meci amical cu Concordia. De la ora 11:00, anunță pagina de Facebook FC Rapid 1923. Această formație a retrogradat din Liga 1 și va fi, foarte probabil, una dintre contracandidatele la promovare. Mai mult, Chindia Târgoviște, formație promovată în prima ligă în această vară, de pe primul loc al seriei ligii a doua, va fi adversară într-un joc de verificare. Acesta se va disputa pe 5 iulie, în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Urmează ca ultimul amical dinainte plecării în Brașov să fie comunicat în zilele ce urmează. Așa că ai toate motivele să stai conectat pe 1923.ro. Așa cum stai de obicei!

Fotbal Club Rapid, față în față cu Marius Șumudică

Cele două echipe s-au întâlnit și la finalul lui Ianuarie, când Fotbal Club Rapid s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Hlistei și Goge. Pe stadionul Coresi, chiar dacă băieții lui Daniel Pancu erau în Liga 3, iar târgoviștenii în cea de a doua. Pe lângă aceste meciuri, Fotbal Club Rapid va mai juca și alte partide de verificare cu adversari puternici, cu Malatyaspor și Sivasspor, în cantonamentul din Turcia, dar și cu Hapoel Haifa, în Regie, pe 22 Iulie. Cireașa de pe tort este însă un nou amical anunțat recent de giuleșteni. Contra echipei antrenate de Marius Șumudică, Gazișehir Gaziantep. Partida se va disputa pe data de 17 iulie, în cantonamentul din Bolu, la o oră ce urmează să fie stabilită. Cu alte cuvinte, rapidiștii au perfectat deja șase meciuri amicale și urmează să mai stabilească cel puțin încă unul.

Fotbal Club Rapid va avea un an de-a dreptul special. Având în vedere că va lupta pentru promovare. Și nu cu oricine. Printre adversari se vor număra FC Argeș, Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, FC Snagov, Miercurea Ciuc sau Turris Turnu Măgurele.