FOTO / FC Liverpool, campioana Europei! Show incendiar pe teren

Liverpool
Liverpool

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

FC Liverpool s-a impus cu 2-0 în fața lui Tottenham Hotspurs și a câștigat a șasea Liga Campionilor din nouă finale jucate. Practic numai Real Madrid (13) și AC Milan (7) au mai multe. Performanța e colosală! Dincolo de golurile pe care Salah și Origi le-au marcat, spectacolul de pe teren. De fapt, mințim! Bun, fotbalistic avem dreptare.

Blonda care a eclipsat FC Liverpool

Numai că blonda din imagini a aprins serios atmosfera. Doar în costum de baie și cu niste forme generoase, ea a reușit să eclipseze în doar câteva minute tot ce s-a jucat. FC Liverpool – Tottenham Hotspur a fost mult sub ceea ce ne-a oferit Liga Campionilor în acest sezon. Până la urmă însă, istoria va consemna a șasea cupă ridicată deasupra capului de „cormorani”. Într-un meci în care Alisson a fost cel mai bun om!

Cine este blonda care a intrat pe teren

Tânăra care a întrerupt meciul este Kinsey Wolanski, un model din Rusia, iubita youtuberului Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul „Vitaly Uncensored”, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. „Vitaly Uncensored” este numele unui site de farse care folosește tematică de natură sexuală, scrie libertatea.ro. Trebuie să recunoaștem, un eveniment extrem cum nu vezi în fiecare zi… 🙂