Costin Lazăr s-a retras! Regretă că nu a făcut-o de la Rapid

Lazăr
Costin Lazăr ar fi vrut să joace la FCRB

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Meciul cu Dinamo a fost ultimul din carieră pentru Costin Lazăr. Mijlocaşul lui FC Voluntari se retrage şi vrea să se apuce de antrenorat. Dinamo – FC Voluntari 0-0 va rămâne în amintirea lui Costin Lazăr drept ultimul din carieră. Emoţionat, mijlocaşul de 38 de ani are şi un regret, că nu s-a retras la Rapid, clubul pe care-l are în suflet.

Costin Lazăr a debutat cu 20 ani în urmă!

Mă gândesc că debutul meu a fost acum 20 de ani şi iată că a trecut foarte repede, cel puţin pentru mine. Parcă ieri am jucat primul meci. Dar din păcate, astăzi trebuie să zic stop. Şi pe această cale vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost lângă mine, în special familiei mele, părinţilor mei, fraţilor mei, oamenilor care m-au îndrumat în fotbal, cât şi celor care m-au criticat, pentru că m-au făcut să mă autodepăşesc.

Ultimul meci…

Am avut emoţii înainte de meci, nu cred că am avut aşa emoţii niciodată. Dar totul s-a terminat cu bine. (Realizezi că acesta a fost ultimul tău meci?) Încă nu realizez, dar probabil voi realiza cu siguranţă când nu voi mai fi în sânul echipei, lângă aceşti băieţi minunaţi pe care i-am avut la Voluntari şi atunci cu siguranţă îmi va fi mult mai greu.

Momentele carierei

(Care a fost cel mai frumos moment al carierei?) Au fost multe momente frumoase, nu numai unul. Au fost multe momente frumoase la Rapid, la PAOK, la echipa naţională, la Sportul… Am avut multe satisfacţii în cariera mea şi sunt foarte mulţumit de ce am realizat. Se putea mai mult, dar sunt mulţumit de ce am realizat.

(Există un regret că nu te-ai retras în tricoul Rapidului?) Da, există un oarecare regret, dar eu voi fi rapidist toată viaţa şi nu trebuie să mă retrag neapărat de la Rapid ca să rămân rapidist”, a declarat Costin Lazăr.

Sursa: telekomsport.ro