BREAKING NEWS / Plecare importantă de la Fotbal Club Rapid!

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Adrian Grigore nu mai este jucătorul celor de la Fotbal Club Rapid! Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului. Cu toate că acesta a venit la începutul lui 2018 ca un mare atu, evoluțiile sale din ultimele luni nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Motiv pentru care oficialii din Giulești au ales să nu îi prelungească angajamentul care a expirat. Mai jos puteți citi comunicarea pe care vișiniii au folosit-o pentru a anunța plecarea lui Adrian Grigore.

Comunicat Fotbal Club Rapid

„MULȚUMIM, ADRIAN GRIGORE! 🙏 Rapid se desparte în această vară de Adrian Grigore (25 de ani), mijlocașul ce a fost alături de noi în ultimul an și jumatate, însă al cărui contract s-a încheiat.

Total: 38 meciuri  5 goluri
2017/18 🇱🇻 15 meciuri  4 goluri
2018/19 🇱🇻 23 meciuri  1 gol

Multă baftă în carieră, Adi!”

Adrian Grigore a jucat la Chindia

Adrian Grigore a jucat, înainte să vină la Fotbal Club Rapid, inclusiv la nivelul ligii a 2-a, pentru Chindia Târgoviște. Echipă pe care Viorel Moldovan a readus-o în Liga 1 după o pauză mai mare de douăzeci de ani! În altă ordine de idei, rămâneți pe 1923.ro pentru a fi la curent cu toate mișcările de trupe rapidiste care se vor consuma în această vară. Una care, în mod cert, va fi toridă din toate punctele de vedere!