1923.ro la Victory Cup. Romeo Stancu, UEFAntasticul cu glezna fină

Romeo Stancu joacă la 1923.ro
Romeo Stancu joacă la 1923.ro

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Romeo Stancu nu poate fi uitat de vreun rapidist. Nu a evoluat nemaipomenit de mult în Giulești, însă a jucat exact când trebuia. Actualul atacant al 1923.ro la Victory Cup a fost component al echipei UEFAntastice care speria Europa în urmă cu 13 ani. E adevărat, până spre finalul returului cu Hertha Berlin, când lucrurile erau pecetluite, Romeo a fost mai mult rezervă de lux. De fapt cel mai mult. Doar în victoria cu 3-0 în fața lui Vardar Skopje, din preliminarii, a fost integralist. În rest, cel mult, pe bancă. Numai că în returul cu Hertha s-a accidentat Măldărășanu. Unul dintre greii echipei suferea o leziune a ligamentelor care-l făcea inapt pentru restul campaniei. Romeo Stancu i-a luat locul.

De la steaua la… FC Colentina!

Mijlocașul de atunci, atacantul actual, i-a luat atât de bine locul, încât nu l-a mai scos nimeni din primul unsprezece decât spre finalul meciului cu steaua din retur, când era nevoie de atacuri în valuri. Un mare câștig pentru Răzvan Lucescu! Acum, la 13 ani de atunci, Romeo este un câștig imens pentru 1923.ro la Victory Cup. A răspuns imediat prezent în acest proiect, la solicitarea bunului său prieten, antrenorul Adrian Voicu, fost rugbyst de echipa națională. În prezent, Stancu este al doilea golgheter al echipei și un pasator de nădejde. El este omul care a marcat primul gol al formației în 9-2 cu ProTeam. Dar și primul al victoriei memorabile din derby-ul cu FC Colentina, 8-1. Pase, driblinguri. Totul ca la carte.

Atacantul 1923.ro a debutat în Liga 1 la 18 ani!

Am stat puțin în dubiu dacă să spargem gheața prezentării jucătorilor echipei cu Romeo sau cu Cristi Blezneac, golgheterul cu șapte goluri în trei meciuri. Doar că CV-ul pe care fostul mijlocaș al Rapidului îl are ne-a făcut să înclinăm balanța în direcția lui. Nu este însă vreo problemă. Vom dedica spațiu pentru toată lumea. Cât putem de mult, pentru că 1923.ro a devenit o forță și pe teren, nu doar în media! Iar acest fapt se datorează mai ales băieților care intră pe teren în fiecare săptămână. Și revenind la Romeo Stancu, trebuie spus că acesta a debutat în Liga 1 la… 18 ani! Pe vremea în care juca pentru Universitatea Craiova. De altfel, acela, 4-2 cu Jiul, din martie 1997, a fost unicul său meci în Bănie. Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o la Politehnica Timișoara.

Romeo Stancu 1923.ro
Romeo Stancu 1923.ro

3 trofee a câștigat Romeo Stancu în Giulești: două Cupe ale României și o Supercupă