1923.ro, două meciuri de infarct în 24 de ore de Victory Cup!

1923.ro
1923.ro

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Oricât ar fi minifotbalul diferit de fotbal, dramatismul poate fi același, mai ales atunci când joci cu pasiune maximă. 1923.ro a avut meciuri în zile consecutive la Victory Cup și, chiar dacă teoretic eram favoriți, determinarea adversarilor a produs două șocuri. Din fericire, în campionat s-a lăsat cu bine. Cu Romeo Stancu în mare dispoziție de joc, dar și cu Narcis Ioniță în premieră pe teren, echipa s-a mișcat excelent, însă am ratat cât pentru un campionas. Los Cuervos, o echipă solidă, și-a pus în valoare calitățile, dar la pauză s-a intrat cu 4-2 pentru noi. Ceea ce era, oarecum, de așteptat. Poate că te gândești automat că în repriza a doua lucrurile vor merge din ce în cce mai bine.

1923.ro bate cu 6-4 în ultimele minute

Din păcate, lovitura de teatru vine în minutul 37 și tabela arată 4-4. Un scor greu digerabil, care ne poate arunca de pe poziția 1. Ar fi păcat… Numai că atunci e momentul când antrenorul din teren, Liviu Andrei, găsește un lob minunat și ne readuce în avantaj. E primul gol al reprizei pentru 1923.ro. Și primul său din acest campionat. Dar ce important! Pe urmă, cum adversarii s-a năpustit în atac, Costi Berechet a recuperat o minge pe care i-a servit-o ideal lui Narcis, cel care a încheiat meciul așa cum l-a început: excelent! Scor final, 6-4. Băieții se mențin pe primul loc și după cinci etape. Numai că la rând e Cupa. Absențe importante, în frunte cu Stancu și Ioniță. Nici golgheterul Blezneac sau Mateianu, alte piese importante nu sunt disponibile nici pentru acest meci.

Înfrângere de necrezut în Cupa Victory Cup

Avem în schimb o echipă de start solidă cu Oprea, Rizea, Andrei, Lică, Costi Berechet și Ghiță. Ca drept dovadă se face 2-0 relativ repede. Pentru 1923.ro. Profităm și de tensiunea din rândul celor de la Viitorul. Altă echipă bună din seria 3A, adică cea din care facem parte și noi. Un cartonaș roșu și lucrurile merg ideal pentru noi. Chiar și cu 2-1 la pauză. A doua repriză nu părea să aducă mari emoții. Jocul nu a fost strălucit de nicio parte, iar ocaziile au lipsit aproape total. Victoria cu 2-1 din turul primului tur al Cupei nu părea să fie amenințată în vreun fel. Doar că ultimul minut s-a transformat într-un coșmar, iar gazdele de facto au întors incredibil rezultatul: 3-2 pentru Viitorul și o mare dezamăgire. Mai este însă returul, iar băieții, fiind negri de supărare la final, în mod sigur nu vor lăsa lucrurile astfel.

Urmează meciul 1923.ro – Ultras Team din etapa a 6-a. Cel care se va juca joi, 4 iulie, de la ora 23:15. Împotriva echipei de pe locul 3. Așadar, va fi un meci pe cinste! O partidă despre care veți primi toate detaliile necesare pe parcursul săptămânii care urmează. Pentru asta, firește, trebuie să rămâneți conectați pe 1923.ro! Așa cum știm că oricum faceți zi de zi.