Forță nucleară în derby! 1923.ro – FC Colentina 8-1

Cristi Blezneac

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Forța 1923.ro nu mai surprinde pe nimeni de la Victory Cup. 9-2 în prima etapă, 6-4 în a doua și apetitul băieților pentru goluri e tot mai mare. Doar că acum e rândul celor de la Colentina. Echipa de pe 2, tot cu victorii pe linie la activ. Managerului Voicu îi e tot mai greu să alcătuiască lotul, nu mai spunem de prima echipă… Cu toate că un greu dintre titulari, Liviu Andrei, nu poate onora convocarea. Nu e nimic, există bază de selecție.

Echilibru până în minutul 19!

După un gol al lui Romeo Stancu, din pasa lui Costi Berechet, lucrurile se precipită. Trei cartonașe galbene, două la noi și un gol din penalty. Când ne aropiem de pauză e 1-1. Statutul de derby pare îndreptățit. Câteva secunde. Pentru că în numai două minute, atât cât mai era până la fluierul despre care vorbeam mai sus, Smărăndoiu și Mateianu nu lasă mingea decât atunci când sunt siguri că e în ațe. 3-1 și altfel abordăm repriza a doua. Și chiar așa e.

1923.ro face show în Liga 3A

Blezneac, ajutat de Romeo Stancu, își menține renumele de golgheter. Uriașul fundaș Rizea dă al doilea său gol, oaspeții punctează apoi superb… Numai că…tot în poarta lor! Pe urmă, epilogul e al fraților Berechet. Pavel dă o scăriță de efect, iar Costi inchide tabela. Mulțumită pasei venite de la Romeo Stancu. Un serviciu întors după primul gol al meciului. 8-1 final și 1923.ro rămâne singura echipă din serie cu trei victorii din trei meciuri. Cu doar un portar in lot pentru acest meci, băieții s-au descurcat minunat. În fond, Anton și-a arătat clasa și nu a luat decât un gol. Și ăla din lovitură de la 9 metri. Superb! Și ăsta e numai începutul!

23 goluri marcate și numai șapte primite are 1923.ro la Victory Cup

Cristi Blezneac e golgheter cu 7 goluri marcate, urmat la distanță de Romeo Stancu cu 3. Anton Oprea, Alex Rizea, Pavel Berechet și Claudiu Mateianu au câte 2.