VIDEO / Imagini spectaculoase cu ce a rămas pe suprafaţa fostului stadion Giuleşti

Giulesti
Ce a mai ramas din Giulesti

Pagina de Facebook a Companiei Naţionale de Investiţii, responsabilă cu reconstrucţia stadionului Giuleşti, a postat ceva extrem de spectaculos. Imagini filmate din dronă cu ceea ce a mai rămas pe terenul unde, cândva, fusese stadionul. Cel vechi. Practic, totul a fost pus la pământ şi debarasat. Au mai rămas în picioare trei dintre stâlpii nocturnei şi tabela de marcaj. Acestea însă vor fi demontate cu grijă şi montate pe stadionul din Călăraşi. Acolo unde antrenor este Dan Alexa. Revenind însă la Giuleşti, ne dorim tare mult ca acest spaţiu să rămână cât mai puţin timp aşa gol şi anost.

Începem să sperăm la un Giuleşti pentru EURO 2020

Cam cât? Cam maximum un an! Pentru că pe cât ni se părea de greu de crezut că Giuleştiul va putea găzdui antrenamentele echipelor care vor veni la Bucureşti pentru EURO 2020, cu atât sperăm mai tare acum că asta se va întâmpla. Ce frumos ar fi ca în mai 2020 totul să fie pus la punct. Bine, acceptăm şi aproape totul. 🙂 La fel cum acceptăm, cu generozitate şi realism noua capacitate. Care, momentan, nu este decât încadrată între 14.000 şi 16.000. Important e să avem o casă modernă, caldă, chiar dacă mai mică…

Bine ar fi să fie 14.000 de locuri şi 14.000 de suporteri meci de meci. Decât să fie 19.100 şi oricum, aşa cum s-a întâmplat în ultimii 10 ani, să nu vină decât maximum 12.000 de oameni. Pentru că peluza sud, se ştie, e de mult nefuncţională… Bazin nou avem deja! Aşadar totul merge spre bine.

LĂSAȚI UN MESAJ