E gata! CS Tunari – Fotbal Club Rapid 0-2. Vişiniii promovează duminică!

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid, victorie

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Victorie importantă pentru Fotbal Club Rapid. După 2-0 pe terenul celor din Tunari, echipa lui Daniel Pancu are opt puncte avans faţă de locul 2, ocupat de CS Afumaţi, cu trei etape înainte de final. Practic, vişiniii pot face egal etapa următoare, în Regie, cu Slobozia, pentru a-şi asigura promovarea matematică. Să fim însă serioşi, probabil va fi o victorie. Unirea ar fi putut rămâne în cărţi, dar a fost egalată de Agricola Borcea în prelungiri. Aşa că a rămas la 10 puncte în spate şi a ieşit din cărţi. Meciul Fotbal Club Rapid – Unirea Slobozia se va juca duminică, 12 mai, de la ora 16:30, în Regie, iar biletele au fost puse deja în vânzare.

Victorie în repriza a doua pentru Fotbal Club Rapid

Revenind la meciul cu CS Tunari, la victoria din Ilfov, trebuie să vă prezentăm echipa folosită de Daniel Pancu. Aceasta arată astfel: Drăghia – Voicu, Manole, Iacob, Demici – Cârstocea, Jorza – Hlistei, Drăghiceanu, Goge – Vlada. Cele două goluri au fost marcate în repriza a doua de Cârstocea şi Iacob. Reuşitele au venit în minutele 63 şi, respectiv, 82. Rămâneţi pe 1923.ro pentru toate informaţiile legate de echipa condusă de pe bancă de Pancone! Pe 12 mai se va sărbători un succes aşteptat de multă lume în Giuleşti.