De necrezut! Schumacher pe banca celor care… înjură Rapidul!

De necrezut! Schumacher pe banca celor care… înjură Rapidul!

Schumacher ProSport
Constantin Schumacher

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Constantin Schumacher (43 de ani), fostul antrenor al Fotbal Club Rapid în Liga a 4-a, va fi secundul lui Corneliu Papură pe banca celor de la CSU Craiova în sezonul următor. Constantin Schumacher va face parte din echipa cu care CSU Craiova vrea să atace titlul în sezonul următor. Informația publicată de Fanatik l-a confimat, practic, pe Papură în funcția de antrenor principal și în noul sezon. GSP.ro l-a contactat pe Schumacher, care a vorbit despre planurile oltenilor.

Interviu Constantin Schumacher

Bună ziua, domnule Schumacher! Este adevărat că v-ați înțeles cu cei de la CSU Craiova?
Da, este adevărat. M-am înțeles cu domnul Rotaru. Voi fi secundul lui Corneliu Papură. El va fi sută la sută antrenorul Craiovei în sezonul următor.

Ați discutat despre obiective?
Sigur. Obiectivul nostru nu poate fi decât unul singur: titlul!

Ce credeți că i-a lipsit Craiovei anul acesta pentru a se lupta la campionat?
Cred că principala problemă a fost inconstanța. Nu a legat meciurile bune. În plus, jucătorii care au plecat aveau o calitate superioară celor care au fost aduși în locul lor. Cred că se aștepta mult mai mult de la fotbaliști precum Meza Colli sau Donkor.

Cum va arăta perioada de transferuri?
Suntem deja în discuții cu patru, cinci jucători. Decizia finală îi va aparține lui Corneliu, el va decide tot.

6 meciuri oficiale a prins Papură ca interimar în acest sezon: patru eșecuri și două victorii

CV Constantin Schumacher

Ca jucător, Constantin Schumacher a evoluat de-a lungul carierei de fotbalist la Foresta Fălticeni, FC Argeș, Rapid, Gloria Bistrița, FC U Craiova (echipa dezafiliată în 2011, cu care a retrogradat la finalul sezonului 2004-2005), Volyn Lutsk, Ceahlăul Piatra Neamț, Internațional Curtea de Argeș sau Anagenisi Giannitsa. În 2010, Schumacher a debutat în meseria de antrenor, la Girom Albota. În 2011 i-a preluat pe cei de la Juventus București. Au urmat aventuri pe banca celor de la Râmnicu Vâlcea, Oțelul Galați, SCM Pitești sau Petrolul. Sezonul precedent a reușit promovarea în Liga 3 cu Fotbal Club Rapid. Apoi a antrenat la Atletic Bradu, unde i-a pregătit, printre alții, pe Florin Costea și Mihai Dina, foștii atacanți ai lui FC U Craiova.

Au scandat împotriva Rapidului

Cu toate că înțelegem perfect, din punct de vedere profesional, acest pas pe care Constantin Schumacher l-a făcut, el vine într-un moment cum nu se poate mai prost. În sensul că semnează la doar câteva ore după ce pseudo-patronul oltenilor, alături de o glumă de jucător – de data asta, din păcate sau din fericire, la propriu, dacă îi luăm numele în calcul – au scandat împotriva Rapidului.