VIDEO / Rapid a promovat în Liga 1! S-a dat drumul la fiesta! Ce sărbătoare!

CS Rapid
CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa feminină de handbal Rapid București a disputat meciul de baraj pentru promovarea în Liga Națională, la Ploiești, contra celor de la Dacia Mioveni. Fetele pregătite de Robert Licu s-au impus meritat cu 25-20 (11-9). La capătul unui meci în care au condus da capo al fine. Feroviarele au început în trombă. S-au detașat pe tabela de marcaj. La 5-1 și 9-5. Însă au avut câteva momente de relaxare care au permis argeșencelor să revină la un ecart de doar două goluri, la pauză, scrie clubulrapid.ro.

Ele sunt jucătoarele care au scris istorie pentru CS Rapid

În partea secundă Dacia Mioveni a reușit să egaleze la 12, dar momentul a fost tratat profesionist de echipa rapidistă, care s-a mobilizat și și-a impus punctul de vedere. Giuleștencele nu au mai cedat inițiativa până la final, impunându-se cu scorul de 25-20. Golurile echipei noastre au fost marcate de Lidija Horvath și Alexandra Trifan, câte 5, Camelia Carabulea și Andreea Popa câte 4. Marina Ilie 3, Iuliana Abbara 2, Georgiana Brătulescu și Andra State câte unul. Chiar dacă nu figurează pe lista marcatoarelor, trebuie să menționăm jocul prestat de pivotul Georgiana Bazon.Cea care a dominat semicercurile, pe ambele faze. În special pe cea de apărare. De asemenea, paradele portărițelor Cristina Ciaușescu și Olivia Nanu au fost unele deosebite.

Urmează un joc de palmares

Rapidistele au transformat, în acest meci, 5 dintre cele 8 aruncări de la 7 metri de care au beneficiat. Jocul extremelor s-a sincronizat foarte bine cu cel al interilor, astfel că Raoidul a arătat precum o echipă completă care merită promovarea în elită. Suporterii giuleșteni au fost prezenți în număr mare la sala ploieșteană și, la rândul lor, au câștigat detașat duelul din tribună cu omologii lor din Mioveni. Mâine, de la ora 12.00, într-un joc cu miză doar pentru palmares,. Rapid întâlnește pe HCM Slobozia, în finala turneului. Ialomițencele și-au asigurat și ele revenirea în Liga Florilor, după 24-19 cu CSM Tg. Mureș, în semifinala de pe cealaltă parte a tabloului. Felicitări!