Ultimul meci al sezonului: AFC Rapid – Metaloglobus II 1-0

Mihai Raicu, AFC Rapid
Mihai Raicu, AFC Rapid

AFC Rapid a reușit să încheie sezonul de liga a 4-a cu o victorie. Echipa lui Mihai Raicu (foto) a învins cu 1-0 prin golul marcat de Alex Marin în minutul 70. Astfel, cum meciul cu cei de la LPS Mircea Eliade, din ultima etapă, nu se va mai juca, AFC Rapid a încheiat, oficial, sezonul. Echipa prezidată de Horia Manoliu a reușit să termine pe teren un sezon cu foarte multe probleme. Mulțumită atât jucătorilor conduși de pe bancă de Robert Georgescu în tur, cât și a celor pregătiți de cel despre care am vorbit mai sus, Mihai Raicu, în retur.

1923.ro vă ține la curent despre situația de la Rapid

Rămâneți pe 1923.ro pentru informații despre AFC Rapid. Reamintim că această entitate se află încă în litigiu cu societatea aflată în lichidare, SC FC Rapid SA. Motiv pentru care lucrurile, din punct de vedere legal, sunt departe  de a fi rezolvate. Noi ne dorim ca ele să se finalizeze în așa fel încât să fie bine pentru toți rapidiștii de pretutindeni. Până la urmă ăsta este singurul lucru care contează! Iar noi suntem siguri că binele va învinge până la urmă. Fiindcă rapidiștii merită tot ce este mai bun!

Lotul de jucători cu care s-a încheiat sezonul

Iată lotul pe care Mihai Raicu l-a avut la dispoziție în acest ultim meci al sezonului 2018-2019: Ștefan Dumitru, Iulian Andrei, Marius Plătică, Alberto Paraschiv, Florin Băncilă, Alexandru Roman, Alin Dincă, Richard Pop, Cătălin Ioanesi, Eduard Apachiței, Alexandru Marin, Alexandru Oprea, Alex Dinu, Marius Paraschiv, Vasile Stan. Toți sunt născuți în 2000 sau 2001!

Foto: pagina de Facebook Asociația FC Rapid București