NEWS ALERT / Handbalistele atacă promovarea! Află ce program are CS Rapid

CS Rapid
CS Rapid

CS Rapid intră pe ultima turnantă. Handbalistele și-au aflat programul din turneul semifinal. După câștigarea seriei din Divizia A, echipa feminină de handbal Rapid București va participa la turneul semifinal. Găzduit de Făgăraș, județul Brașov, în perioada 10-12 mai 2019, scrie clubulrapid.ro. Pe 10 mai, feroviarele vor juca, de la ora 14.00, cu Activ Plopeni. După aceea, pe 11 mai, cu începere de la ora 14.00, formația noastră va întâlni CSU Neptun Constanța. În fine, pe 12 mai, de la ora 16.00, Rapid dă piept cu CSM Tg. Mureș.

Urmează turneul final de la Ploiești

Formația noastră trebuie să ocupe unul din primele două locuri pentru a obține dreptul de participare la turneul final, o săptămână mai târziu, la Ploiești. În cealaltă grupă se află CSU Știința București, HCM Slobozia, Crișul Chișineu-Criș și Dacia Mioveni. După turneul final, primele două clasate vor promova în Liga Națională, în timp ce formațiile de pe locurile 3 și 4 vor da baraj cu locurile 11 și 12 din elită. Turneul final de la Ploiești înseamnă un patrulater, cu semifinale și finală.

CS Rapid trebuie să lege măcar două sezoane în liga a doua

De această dată, promovarea în prima ligă este mai complicată decât în trecut. Cu toate acestea avem mare încredere în fete și sperăm ca la final să se sărbătorească accesul în cel dintâi eșalon. Acolo unde, de asemenea, ne dorim să nu se mai facă, la fel ca în ultimii ani, naveta. În sensul că CS Rapid să pice din prima divizie ca o ghiulea, fără drept de apel, de pe ultimul loc, direct în a doua divizie.

LĂSAȚI UN MESAJ