NEWS ALERT / Alex Ioniţă: „Aş veni să ajut echipa să promoveze în Liga 1!”

Alex Ioniţă ProSport
Alex Ioniţă. FOTO: Mediafax / ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Alex Ioniţă a răspuns prompt ofertei de a veni la  Fotbal Club Rapid făcută de Daniel Pancu. Jucătorul CFR-ului a fost încântat de ideea de a reveni în Giuleşti. „Îi felicit pe cei de la Rapid pentru promovarea în liga a doua, pe Pancone, pe Ionuţ Voicu, pe toţi de acolo. Mi-aş dori să mă întorc, aş veni în primul rând ca să ajut echipa să promoveze în Liga 1. Rapid este casa mea, vreau să fac parte din noul proiect şi îmi doresc chiar să-mi închei cariera în Giuleşti”, a declarat Ioniţă înaintea partidei dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, conform digisport.ro. Ioniţă a explicat de ce crede că nu mai poate rămâne la CFR Cluj, deşi echipa din Gruia câştigă trofee şi joacă în cupele europene.

Daniel Pancu îl vrea pe Alexandru Ioniță la Fotbal Club Rapid

„Nu mă încadrez deloc în stilul de joc al lui Dan Petrescu. De aceea, cel mai bine pentru mine este să plec în altă parte! Îmi doresc să joc mai mult. Nu fac parte din lot la partida cu Universitatea Craiova, dar sper să fiu pe teren cu fcsb. Aş vrea ca echipa să facă o figură frumoasă în Europa”, a mai spus jucătorul campioanei. CFR Cluj a mai avut o ofertă în iarnă pentru Alex Ioniţă, când CSU Craiova ar fi fost dispusă să dea 600 de mii de euro pentru jucător.

Ioniță a fost crescut la juniorii Rapidului, dar a jucat și pentru prima echipă în perioada 2012-2014. Înainte de transferul la Astra contra sumei de 500.000 de euro. Patru ani mai târziu, el a ajuns la CFR Cluj, în schimbul sumei de un milion de euro. De atunci, Ioniţă a adunat doar 39 de prezenţe în tricoul ardelenilor. Şi a reuşit trei goluri şi două pase decisive.

Alexandru Ioniţă a cucerit trei titluri în carieră! Unul cu Astra Giurgiu şi două cu CFR Cluj