Marius Șumudică: „E Rapid sau FC R? Mai sunt și AFC Rapid”

Marius Șumudică: „E Rapid sau FC R? Mai sunt și AFC Rapid”

sumudica
Marius Şumudică dezamăgit

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Marius Șumudică a oferit o declarație care ar putea trezi diverse reacții din partea rapidiștilor. După ce a spus că Rapidul proaspăt promovat în Liga 2 nu este Rapidul adevărat (DETALII AICI), acesta a șocat în cadrul unei emisiuni televizate.

O dau în premieră. Dacă Pancu nu era antrenorul Rapidului și primeam ofertă de la Rapid, eu mergeam acolo. Acum am o ofertă din Liga 1”, a spus Marius Șumudică, la TV Digi Sport.

Rapid ar avea nevoie de un Gigi Becali

Totodată, după ce a negat posibilitatea de a ajunge la fcsb, Marius Șumudică a spus că Rapidului îi lipsește un om ca Gigi Becali. „Eu am o relație specială cu Gigi Becali și am mai spus că mi-ar plăcea ca Rapid să aibă un Gigi Becali, pentru că acest club de tradiție merită mai mult”, a mai spus Șumudică.

Rapidul a rămas doar în tribune pentru Șumudică

Rapidist înrăit, Marius Șumudică este confunz. Nu știe ce să mai creadă în ceea ce o privește pe Rapid. Acesta este de părere că adevăratul Rapid a rămas doar în tribune, prin spiritul pe care suporterii îl duc mai departe.

Rapidul din momentul ăsta nu înseamnă nimic. Nu știu ce se întâmplă. Mai sunt AFC Rapid. Am văzut ce se întâmplă cu Daniel Niculae. Rapid e doar ce se întâmplă în tribună. Eu mă urcam în tren, mâncam salam de vară și mă duceam la Roșiori. Rapidiștii care mă contestă nu au prins vremurile astea, eu mă rugam să fie tramvaiul plin ca să mă urc pe scară să flutur steagul. E Rapid sau FC R? Nu știu! Voiam să fie un singur Rapid. Eu respect doar ce se întâmplă în tribune. Dar, mai departe, nu știu”, a mărturisit Șumudică.