INEDIT / Alexandru Catrici, căpitan la 17 ani. Primele reacţii ale puştiului

Alexandru Catrici
Alexandru Catrici

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Alexandru Catrici a oferit surpriza meciului cu Agricola Borcea. Fundașul de numai 17 ani a purtat banderola de căpitan al echipei, deși se afla la doar al treilea joc pentru Fotbal Club Rapid. Mai jos vă invităm să citiţi ce a declarat puştiul pentru pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Alexandru Catrici, căpitan la 17 ani!

„Am aflat vestea înaintea partidei, la ședința tehnică, iar pe moment am rămas uimit, nu mă așteptam la așa ceva. Am avut emoții mari la începutul partidei, știam că este o responsabilitate foarte mare, dar mă bucur că am avut onoarea de a purta banderola de căpitan la un asemenea club, la o vârstă atât de fragedă, iar acest lucru mă motivează suplimentar. Vreau să îi mulțumesc lui Mister (n.r. – Daniel Pancu), pentru încrederea acordată, dar și lui Marian Vlada, cel care ar fi trebuit să poarte banderola”, a spus Alex Catrici pentru Facebook FC Rapid 1923.

Alexandru Catrici a fost vizibil emoţionat în meciul în care a fost căpitan, cu Agricola Borcea, datorită responsabilităţii primite. Ba chiar a şi făcut o mare greşeală în startul partidei care s-ar fi putut solda cu un gol. Din fericire, adversarii au ratat, iar scorul final a fost 6-0. O amintire superbă pentru puşti!

Foto: Alex Paraschiv