Gigi Răducan, reacţie după declaraţiile lui Marius Şumudică

Șumudică
Marius Șumudică. Foto: ProSport

Gigi Răducan, fostul şef de galerie al Rapidului, a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care încearcă să-l apere pe Marius Şumudică după declaraţiile acestuia. Cu toate că, în acelaşi timp, a subliniat greşeala pe care Şumi a făcut-o. Citiţi comunicatul personal pe care cunoscutul suporter al vişiniilor l-a postat!

Mesajul de susţinere pentru Marius Şumudică

Fac apel la toți Rapidiștii să-i acordăm clemenţă lui Marius Şumudică pentru declarațiile pe care le-a făcut în această dimineață. În primul rând așa cum v-am anunțat în urmă cu aproximativ doua săptămâni în urma discuției pe care eu personal am avut-o cu Şumi, acesta nu a luat niciodată în calcul varianta steaua! Şumi este copilul Giuleștiului și a făcut aceasta declarație la nervi. Faţă de anumite persoane care au greșit cu copilul lui. Toți avem copii și este de înţeles reacția lui într-un fel. Cu toate că a exagerat puțin. Eu cred că nu este cazul să-l punem la zid ținând cont ca este unul dintre noi.

Eu personal ma știu cu el de când eram copii și mergeam împreună la meciurile Rapidului, chiar și la volei, handbal, baschet și tot ce ţine de clubul Rapid! Așadar vă rog să nu-l judecăm pe Şumi ca pe un dușman sau un trădător! Are și el dreptate în felul lui cu toate că a exagerat puțin! Duminică Şumi va fi alături de noi și vom scanda împreună pentru clubul nostru drag! Rapid iubire fără sfârșit! ❤️❤️❤️

 

CITEȘTE ȘI  SONDAJ | Pe cine vrei în poartă la meciul CSM Gloria Buzău - FC Rapid 1923?