EXCLUSIV / Dani Coman este în discuții cu Fotbal Club Rapid!

Dani Coman
Dani Coman

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Dani Coman este dorit de Dinamo din Liga 1. Însă discuțiile stagnează, chiar dacă oferta este tentantă. Se pare că motivul îl reprezintă și alte discuții pe care fostul mare portar al Rapidului le are. Dintre acestea, 1923.ro a aflat că una este chiar din partea celor de la Fotbal Club Rapid. Discuțiile sunt în toi, însă o decizie este greu de luat. Mai ales că vorbim despre funcția de președinte. Cea care este liberă de un an. Din momentul în care Daniel Niculae a ales să abandoneze proiectul inițiat în vara lui 2017 de Primăria Sectorului 1. Coman și-a dat recent demisia de la Astra Giurgiu, al cărei președinte executiv a fost timp de patru ani.

Dani Coman a fost aclamat de suporteri în Regie

Momentan, este greu de spus dacă Dani Coman va începe alături de Fotbal Club Rapid în liga a doua. În mod cert ar fi un mare câștig în vederea unui parcurs cât mai ușor spre Liga 1. Interesant este că la începutul acestui an, „Robocop” a fost în tribunele stadionului din Regie, iar suporterii i-au scandat numele minute în șir. Nu se poate uita, firește, ceea ce portarul a făcut pentru Rapid, atât timp cât el a jucat acolo. Mai mult, în decizia pe care acesta o va lua poate cântări foarte mult și faptul că este un rapidist înrăit și declarat. Fapt pe care nu l-a tăgăduit niciodată, atunci când a avut ocazia să-și facă publice sentimentele. Rămâneți pe 1923.ro pentru detalii legate de această potențială mutare!

Palmaresul lui Coman pentru Rapid

Dănuț Coman a jucat în două perioade pentru echipa din Giulești. În intervalele 2005 – 2008 și 2010 – 2012. Perioadă în care a adunat peste 150 de meciuri oficiale. Fiind câștigător al Cupei României în 2006, 2007 și a Supercupei României. Ultimele trofee din istoria Rapidului… Până acum. În plus, el a fost om de bază în echipa care, în sezonul 2005-2006, a jucat în sferturile Cupei UEFA.