Dinu Gheorghe, dat afară de la Digisport din cauza lui… Dinamo!

Dinu Gheorghe, dat afară de la Digisport din cauza lui… Dinamo!

DINU GHEORGHE dinamo
DINU GHEORGHE dat afara din cauza lui Dinamo

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

După scandalul lui Dinu Gheorghe cu Ionel Culina, purtătorul de cuvânt al lui Dinamo, postul de televiziune Digi Sport l-a concediat pe managerul Dunării Călărași din postul de analist. Dinu Gheorghe, 63 de ani, plătește cu vârf și îndesat scandalul pe care l-a avut cu Ionel Culina. Purtătorul de cuvânt al lui Dinamo. Oficialul Dunării Călărași l-a ironizat acum două luni pe Cornel Dinu, înainte de meciul direct din Ștefan cel Mare, iar Culina i-a transmis lui Mister cele spuse de „Vamă”. Așa cum era de așteptat, fostul mare fotbalist l-a distrus mediatic pe Gheorghe.

De la ce a pornit conflictul între Dinu Gheorghe şi Dinamo

Aflat în emisiune la TV DigiSport în rol de analist, Dinu Gheorghe a replicat în direct, pe un ton extrem de violent: „Există un om care a dezvoltat acest subiect, e vorba de Johny Culina. Nu știu ce e la Dinamo, un fel de ofițer de presă pe acolo. Eu am lucrat trei luni și jumătate cu el și nu mi-am dat seama ce e el la Dinamo, dar e problema lui. Am vorbit cu el înainte de meciul Dinamo – Dunărea Călărași, am glumit, nici vorbă de altceva, dar el nu poate să se lepede de aceste apucături. Culina nu înseamnă nimic pentru mine, e un nespălat.

DigiSport nu-l mai vrea pe Dinu Gheorghe

Pentru discursul avut, Gheorghe a fost informat oficial de către conducătorii canalului DigiSport că este suspendat pe perioadă nedeterminată. Adevărul, de fapt, este că postul TV nu îl mai dorește pe „Vamă” pentru a nu-și păta imaginea.


150 € pe emisiune câștiga Dinu Gheorghe la DigiSport până să fie dat afară


Facebookul, bată-l vina! 🙂

„Pentru măgăriile astea nu-l mai iert. L-am găsit rugându-se de nevastă-mea Silvia să-l scape de pușcărie când era șeful Vămii și acum încearcă să mă ia la mișto? O bărfește și pe biata Silvia, Dumnezeu s-o ierte! Poate să vină și în genunchi în fața mea că nu-l mai iert”, Cornel Dinu.

„Gheorghe, ai fost și ai rămas o ghenă, un tomberon, o rigolă a fotbalului. Știi foarte bine ca există un singur Dinu în fotbalul românesc: Cornel!”, Ionel Culina, purtător de cuvânt Dinamo, pe facebook în martie.

„Vinzi invitații prin Herăstrău, i-ai mușcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat două cluburi în România, Rapidul si Brașovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiționat la Tg. Mureș ești acuzat că ai furat banii de înmormântare pentru bunica amărâtului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost ușchit mai repede decât intră știuca-n linguriță! Și-acum, ce crezi? Dunărea se teme de tine că rămâne fără pește!”, Ionel Culina, purtător de cuvânt Dinamo, pe facebook în martie.


L-a scuipat!

Conflictul dintre „Vamă” și Culina nu a ajuns la un final! În etapa care tocmai a trecut, Dinamo a jucat în deplasare la Călărași, unde a pierdut 1-0. Înainte de startul partidei, cei doi oficiali s-au intersectat pe tunelul care duce la vestiare, iar managerul Dunării Călărași l-a înjurat ca la ușa cortului pe Culina și a scuipat în direcția acestuia. Conflictul s-a stins pentru că oficialul dinamovist nu i-a răspuns lui „Vamă” și a mers în vestiarul echipei sale.

Sursa: gsp.ro