Daniel Pancu face anunţul: „George Copos o să fie alături de noi!”

ProSport George Copos
George Copos ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Daniel Pancu (41 de ani), antrenorul cu care Fotbal Club Rapid a promovat în Liga 2, a anunţat că George Copos (66 de ani) ar fi gata să revină lângă gruparea din Giuleşti. Pe care a cedat-o în în 2013. Omul de afaceri urmează să se implice financiar la echipă dacă vişiniii vor promova în Liga 1. Rapid a învins cu 3-0 pe Unirea Slobozia, în Regie. Şi-a asigurat astfel promovarea din punct de vedere matematic. George Copos a fost şeful Rapidului până în 2013. Copos şi Pancu au discutat imediat după meciul la capătul căruia Fotbal Club Rapid şi-a asigurat promovarea matematică în Liga 2. „Tocmai am vorbit, am discutat, nea George spune că o să fie alături de noi. E moral, dar şi financiar se va implica probabil de la Liga 1”, a declarat Daniel Pancu, conform TelekomSport, după Fotbal Club Rapid – Slobozia 3-0, citat de ProSport.

George Copos a avut probleme mari din cauza fotbalului

Cauti ceva anume? Scrie mai jos ce, iar apoi apasa lupa!

Copos a fost condamnat în 2014, în Dosarul Transferurilor, la trei ani şi opt luni de închisoare. Dar a stat după gratii doar un an şi o lună. În aprilie 2015 a fost eliberat şi de atunci a preferat să iasă din viaţa publică şi să se dedice mai mult familiei şi afacerilor pe care le conduce. Cătălin Hlistei (20), Alin Cârstocea (23) şi Marian Vlada (63) au înscris golurile giuleştenilor în faţa Sloboziei. Au dat start fiestei promovării în Liga 2. Din Liga 3 au mai promovat SCM Gloria Buzău (S1) şi Turris-Oltul Turnu Măgurele (S3). CSM Şcolar Reşiţa (S4) şi AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (S5) sunt de asemenea foarte aproape de a-şi asigura biletele pentru Liga 2.